REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 17/24 İlkİlk ... 789101112131415161718192021222324 SonSon
239 sonuçtan 161 ile 170 arası

Konu: :::Next GUNCEL FİX YAZILIMLARI :::(Yazılım Arşivi)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tskler emegın ıcın kardes

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mege Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet normalde senin dediğin gibi olması lazım ama şuanki radiac la mecburen editlediğin zaman götürüyor cw mensünü (cw bölümü olmadığı için) bu yeni olan bişi diil biliyosundur uzun zmandır böyle ama kk+ ile yada softcam atınca cihaza keyler yerleşiyorda kanallarıda çözüyor o yüzden şimdilik malesef böyle başka bir yöntemi varsa paylaşan olursa herkesde bilir
    evet alfa 73 arkadaşın da dediği gibi fixed cv bölümüne elle girdiğimizde ok lemiyor multiler de açılmıyor.yapmamız gerekeni yazmışsın ama anlayamadım.kısacası ne yapmamız gerekiyor.teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@mege Araştirma icerisindeyim bulunduğunda gerekli yerlere bıldırcem merak etmeyiniz zaten bu olay uzerınde yoğunlaştim işallah en kısa zamanda meyvelerini vercek şimdiden tum uyelerımıze iyi seyirler herkese kolay gelsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fixed cw *** eklemk için keyi yazdıktan sonra kumanda üzerinde bulunan üst tarftaki kanal artı tuşuna bir defa basın ok deyin hafız alıyor ve *** ekleniyor
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@SUNNY Teşekkurler dediği gibi ekleniyor ama duzeltme yapayım ben
    IDENT & *** INDEX'i ve ***'ri yazdıktan sonra CH + tuşuna ve OK tuşuna basınca eklıyor tekrardan teşekkurler @SUNNY

Alıntı SUNNY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fixed cw *** eklemk için keyi yazdıktan sonra kumanda üzerinde bulunan üst tarftaki kanal artı tuşuna bir defa basın ok deyin hafız alıyor ve *** ekleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

proplem;benim nextvision 8050 dci var h vesi 1201A5 buyazilimi attim ama tps ler dahil hic birini acmiyor load devolt yaptim fix cw ve cw vork bolumunde *** gorulmuyor lutfen yardim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@silgi Cıhazınızdakı KANAL KILITI'ni acık konuma alınız eğer alamazsanız cıhazınıza BL 219 V 4 LOADER'i yukleğiniz
    Konu ALFA73™ tarafından (21-10-2006 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler @mege
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar tps ler açılmıyor bilginize link te sorun var galiba ilgili arakdaşlar lütfen kontrol etsinler. Editlenmeden buraya vermesinler bizde buradan faydalanmak için alıyoruz sonra sorun oluyor. Emege saygılar......

Junior Members

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baretta29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar tps ler açılmıyor bilginize link te sorun var galiba ilgili arakdaşlar lütfen kontrol etsinler. Editlenmeden buraya vermesinler bizde buradan faydalanmak için alıyoruz sonra sorun oluyor. Emege saygılar......
    Sn; baretta29 şuanda herhangi birtanesini denedim ve çalışıyor lütfen yazılımı atarken neler yaptığınızı yazarmısınız size yardımcı olmak açısından dikkatinizden kaçmış olabilir...

Sayfa 17/24 İlkİlk ... 789101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri