next 2005 serisi cihazlarla ilgili soru ve sorunlarýnýz bu topicte baþka konu açmayýnIZ.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
next 2005 serisi cihazlarla ilgili soru ve sorunlarýnýz bu topicte baþka konu açmayýnIZ.
Konu Admin tarafýndan (31-08-2006 Saat 21:31 ) deðiþtirilmiþtir.
Selam.benİm Sorunum Next 2005 Dci.İle.orjİnal Yazilimi AttiĞimda Sorun Yok.dİĞer Uygun Yazilim AttiĞimda Kanallari Kİlİtleyemİyorum.yanİ Genel Kİlİt Kapali Konumda Kaliyor.yazdiĞimiz Şİfreyİ DoĞrulamiyor.
Hw=12.01.a5
cihazýnýza yazýlým atmadan önce cihazýnýzý resetleyin fabrika ayarlarýna dönün en az 2 defa yazýlým attýktan sonrada tekrar cihazýnýzý en az 2 defa fabrika ayarlarýnaYAÞAR-78 Nickli Üyeden Alýntý
döndürün bir kerede böyle deneyip sonucu burada yazýnýz ..
saygýlar rast gelsin
yasar78 e ben gerekli açıklamayı yaptım sorun loader büyük ihtimal umarım sorunu hallolmuştur
merhabe
menu albanish (artnautqe) mersi
Ustalar Çok TeŞekkÜr Ederİm.sorunum Loader DeĞİl,makİnayi ResetlemedİĞİmden KaynaklanmiŞ.emeĞİnİze -yardiminiza Ve İlgİnİze Çok TeŞekkÜr Ederİm.
--------------------------------------------------------------------------
* KÜÇÜk IŞleri Iyi Yapmak, BÜyÜk IŞleri Daha Iyi Yapabilmeye Giden Yoldur.*
Yazýlýmlar orijinal yazýlýmlardýr..2005 *** editörüyle softcam *** atmada problem yaþayanlar Dll dosyalarýný C/Windows/system32 klasörü içine kopyalasýnlar.Dosyalarý aþaðýya koydum.
Yazýlýmlar atmUP110usr ile yüklenecektir.
Yazýlým yüklendikten sonra kanal kilitinin devreye girmesi için SARI-MAVÝ-YEÞÝL-MENÜ tuþlarýna basarak, *** menüsüne girin ve SARI tuþa bastýktan sonra OK a basýn. Cihazýnýzý arka anahtardan açýp kapattýkdan sonra, kanal kilitli seçenegi aktif hale geliyor ve menuden kanal kilitini açarak emu yu aktif hale getirebilirsiniz.
Bu iþlemlerden sonra softcam yükleyiniz.
arkadaslar next yazılımların da cw destegı varmı
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri