REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: NtvSpor 2 Yakında Yayında !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 NtvSpor 2 Yakında Yayında !

Bu duyumu tabikide Doğuş Grubundaki arkadaşımdan aldım.Daha öncede sizinle Minika 2 kanalı açılacağını paylaşmıştım.Eski mesajlarıma bakabilirsiniz.

Eylül yada Ekim deniyor.Doğuş grubu çoğu maç çakıştığı için 2. bir kanal açmaya karar vermiş.

Bu arada Kırkpınar yağlı güreşlerinin yayın haklarını 10 yıllığına aldıkları söyleniyor.

-ALINTIDIR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla türksatı izleyecek birşeyi kalmadı hangisini izlesem diyorum bakıyorum her taraf sradan kanallar göz boyamalar falan filan albirini vur ötekini yani çok kanallar var millet hangisini izlesin kumandayı al 1den sona kadar kanal değiştir akşam yada geçe olur az olsa bide yararlı şeyler koysa millete yararlı kim yapacak bunu kim edecek valla bitek hotbirt bellgesel kanallarını afrika balta girmeyen amazon çekimlerini izlerim ara sıra başkada yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Sanırım HD si yine Dıgıturkte olabilir !! Çünkü DT bırakmaz bu kanalı, hemde doğuş grubu ile araları çok iyi,Belki yeni bi yabancı lig yayını dahi alabilirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ntvspor un HD kanalını türksata getirseler ya yada ellerindeki ulusal yayın yapan
    STAR tv yi 16:9 yapsalar ya nerdee hep daha çok para nasıl kazanırız halkı nasıl yolarız mantığındalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ntvspor un HD kanalını türksata getirseler ya yada ellerindeki ulusal yayın yapan
    STAR tv yi 16:9 yapsalar ya nerdee hep daha çok para nasıl kazanırız halkı nasıl yolarız mantığındalar
    Kardeşim adamlar ticaret yapıyorlar sonuçta. Alırsın izlersin almazsın SD yayını ile idare edersin. Bugün DİGİTURK'te NTV SPOR HD ve daha fazlasını DİGİTURK alarak yaklaşık en ucuz 25-30 tl arasında izleme imkanın var. Adamlar sonuçta ticaret yapıyorlar halkı zorla abone yapmıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ntvspor hd'nİn anlaŞmasi saĞlanirsa sadece dsmart ta olacak.bİlgİ saĞlam yerden demedİ demeyİn...

Saygilarimla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede 2. kanalın gelmesi daha mantıklı. taraflı tarafsız butun spor severler izliyor ntvspor u 2. ini kurup daha fazla spor yayını alırlar diye umuyorum. (beko basketbol ligi ile ing premiyer ligi bi temeni tanii ;))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada Dt turksatta sportjoker diye bi kanal ı şifresiz yayına baslatmıs bu konuda bilgisi olan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bakican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu arada Dt turksatta sportjoker diye bi kanal ı şifresiz yayına baslatmıs bu konuda bilgisi olan varmı?
    Biss ile şifrelerden maçları Dt üyelerine burdan izleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açık değil yanii anladımm

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri