REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: İzmir hakkında Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 İzmir hakkında Yardım

Arkadaşlar İzmir adnan menderes havaalanından Konak meydanına nasıl giderim ?? (Ekonomik)

Yada Alsancak ??

Ulaşım hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim /Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şöyle tarif istiyorum ,havaalanından indiğimde nereye gideceğim nerden nasıl olacak şekilde.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trene bin halkapınardan aktarmayla metroya gec konakta inersin bukadar veya kapıya cıkınca belediye otobüsleri var sor konaga hangisi gider diye yardıcı olurlar
    Konu uşaklı64 tarafından (15-04-2013 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uşaklı64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    trene bin halkapınardan aktarmayla metroya gec konakta inersin bukadar veya kapıya cıkınca belediye otobüsleri var sor konaga hangisi gider diye yardıcı olurlar
    Hımm belediye otobüsleride var yani havaalanına kadar yani güzel.tahmını ne kadar sürer konak ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

otobüse bindiginde 3 atımlık bilet al yaklaşık 35.daka sürer.konak menderes hava alanı biraz uzak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İzmir de 90 dk sistemi var dostum.3 atımlık bilet alacağına 5 tl ye boş kentkart al içine istediğin kadar para yatır.Bir biletle 90 dk boyunca ücretsiz istediğin yere git.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşın da dediği gibi İç hatlar çıkışının çaprazından içeriye doğru devam et.İzban işaretini takip et.İzban Aliağa yada Menemen yönüne binip Halkapınarda in.Halkapınarın içinde indiğinde bir merdiven göreceksin metroya doğru.Oradan aktarma ile evka3 tarafından gelen metroya binerek Konak'ta in.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anladım Eyvallah !!! İnşallah Kaybolmazık Teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri