ilkel davranma bazı insanlar öy işte arkada oturtulması onun için gayet normal
gene konuyu başka biryere götürecem önemli şimdi kuranı kerimi biliyorsunuz kitabımız bak türkçe manasıda var ilk sayfalardan başla ortalara kadar yahudilerden bahsediyor allahımız nediyor biliyormusunuz sizi diğer kavimlerden üstün yaptım size tevratı verdim kitap verdim gene bilebile içindeki önemli bilgileri değiştirdiniz siz biliyorsunuz yarının neler gelecektir başınıza ama kimileri para için değiştirdiler bu allah katında kabul edilemeyecek birdurumdur bugun günümüzde yahudiler her alanda gelişmiş birbirlerini destekleyerek yer yüzünde allh hariç tek güçtür kimin üzerine gitse felç eder sovyet yahudilerini gördünüz hitleri nehale koduğunu bak savaşta bitek bunlar değildi abd yahidileri vardı ingilis vardı fransa vardı adolf yenildi ve bugün almanyayı alman yahudileri yönetiyor araplara dönersek mersela iranı pers yahudiler yanetiyor
mersela tvlerinde hepsi minik etek giyiyor ruç sürüyor gizligizli zina yapıyor kimse bunları asıyormu yok tamtersi bunlar iktidarı yönetip gerçek müslümanları asıyorlar bak ben gerçek bir per kökenliyim arkadaşlar kürt değilim dedemin dini zerdüştur ama evrim geçirerek güney doğuda büyüdüm ve bunların hepsini gözüm görüyor hep ezilen aslı müslümanlar olacak çünkü allah derki ben fakirlerin dostuyum hep onlar bizi yönetecek çünkü allah onları ğstün yapmış zeka olarak ahiret gününe kadar onlardan kurtulmayacaz çekeceğimiz çok var islamdan nefred ediyorlar çünkü islamda zina yasaktır onlara aykırıdır ilk önce tatli dille yeşilçam ***** filmlari üzrinde yoğunlatılar film yaptılar amaç islamiyeti sapıtmak onlarda binebi rahat olmak ama amaçlarına varmadılar anladıkı müslümanlar değişmez ne yapalım dediler azınlıkları kullanarak müslümanları yok edip bir birine kırdıralım nasılmı pkk yapalım süryani olayları aleviler dersim mhp chp iktidarın hedefi vs vs allah bunları görüyor allah derki sizi yarattımtekrar bana geleceksiniz hiç bilmiyorsunuz yok biliyorsunuz sapıklığınıza yenildiniz tabiki o imkan sizin elinizdedir yersiniz içersiniz zinanızı yaprsınız müslümanlarıda birbirine kırdırırsınız iktidarı kaypetmek istemiyorlar bunun için hep savaş ve bir hıyar kalkıyor pkk bilmem şöyle böyle inan bunları yazan çoğu türk yahudisidir çünkü söylemesinin sebebi diğer müslüman türkleri kürt militanlara çarpıştırmak aynen kürt tarafıda öyle nüçe tv de kel bir kürt yahudi kendini hoca olara halka tanıtmış halkta bilmiyor gerçek bir kürt hocası olarak biliyornediyor kürt hoca azında ateş püskürüyor türk devleti şöyle osmanlılar böyle osmanlı tohumları ya arkadaş akıllı olun bu iki guruptan koruyun kendinizi türk kürt farkın ne insansan tamamdır arkadaş ama masonların hedefi durmaz bunu için kendinizi dayma koruyun kötü olmayın allah yardımcınız olsun muslümanlara sabır