Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: CANAL + TPS de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tps yakın bir zamanda via 2.6geciyor şimdiden via 2.6kartları hazırlamışlar büyük ihtimal 7kasımda via2.6olacak
    kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tsk.
    sadeca bomba haber.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet multılerde gıdecek artık desene kanal kalmayacak bızlere yıne sımdıden basımız sagolsunmu dıyelım bızde digerlrıyle ıdsre edlım(saygılar ve sevgı
    lerrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lazer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tps yakın bir zamanda via 2.6geciyor şimdiden via 2.6kartları hazırlamışlar büyük ihtimal 7kasımda via2.6olacak
    kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlısı olsun.Artık kurtuluruz bu yazılım yükleme derdinden ve sıkıntısından.Biri gider,diğeri gelir.Bu olaya üzülüp,canımızı sıkmamızın bir manası yok.saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aloska1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlısı olsun.Artık kurtuluruz bu yazılım yükleme derdinden ve sıkıntısından.Biri gider,diğeri gelir.Bu olaya üzülüp,canımızı sıkmamızın bir manası yok.saygılarımla.
    belkı oyle ama işte tps gıbı uzun sure izleyeceğimizi paket olacagını zannetmıyorum cok guzel bır paket ınsaalah aratmaz bu paketı zaten canal + gıbı knalar hayrı lamet degıldı hıcbıryerde ızleyemedımız gıbı burdada ızletmezler nerdeeee(saygılar ve sevgılerrrr..................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar ben okudum. 7/11/06 yayina basliyorlar ve 30/11/06 ye kadar tps abonelere bedava seyredebilecekler o tarhi den sonra canal+ seyretmek isteyenlere via 2.6 carte gonderecekler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel bir haber ben inanmıyorum değiştircelerini bu zamana kadar 20 kere haber çıkı yok ona geçcek yok o olacak hiç bişey olmadı izliyoruz şuan geçersede bye bye deriz olur biter..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi icin tesekkurler

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri