Arcelik 510DCI_500DFTA SoftcamFreeX-TV 26-10-2006.rar
Arcelik 510DCI_500DFTA SoftcamFreeX-TV 26-10-2006.rar
bu softcam i atabilen arkadaş var mı?510dcı için.hata veriyor invalid *** ...elle girmek istersek ident numaralarını ve başına yazılan 00/01/01/10 gibi numaraları nasıl ve nereye yazılacak.bilen arkadaşlar yardımcı olursa şimdiden teşekkürerl.eğer bu softcam atılmıyorsa veya elle girme imkanı yoksa bu softcam neden veriliyor burda..biri açıklarsa bizde müteşşikir kalırız.saygılar
paylaşım için teşekkürler
arkadaşım sen bu softcamı yükledin mi çalışıyormu yaw..çalışmayan softcama ne teşşekkür ediyonuz anlamadım gitti yaw.körler sağırlar birbirini ağırlar ..ben bir kişiden dahi bu softcamın çalıştığını duymadım veya softcamı yükleyeni.bedavadan teşekkür muhabbeti..ne iştir.
Teşekkürler:00000002:
arkadaşım ne yapmak istediğinizi pek anlamış değilim diğer üyeler istediğini yazar buna karışamazsınız softcamlarda sadece sizden geliyo şikayet 46 kişi yüklemiş dosyayı ve şikayet eden sizsiniz sizden başka kimse yok vede bu son uyarım size buna dikkat etmezseniz tarafımca banlanacaksınız.kimseyi banlamak istemem lütfen yazdıklarınızı dikkat edin
....başka sitelerden kopyala yapıştır yapmak ile moderatörlük olmas.bu softcamlerde ancak kırmızı kar yağdığında bu makinede çalışır.bu dosyanın çalışması imkansız.insanalrı kandırıpta foruma adam çekmeyin.adam gibi çalışında bir işe yarasınbari. denenmiş dosyalar verin.beni banlaman önemli değil...çok yakışıksız ve seviyesiz bir forumda olduğumu anladım.önce sizin bu dosyaları veren insanlara tavır almanız gerekirken doğruları söyleyeni cezalandırmak bu foruma hiç yakışmadı..size forum hayatınızda başarılar:46: :46: :46: :46: :46:....
Konu erkan76 tarafından (04-11-2006 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri