REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: TSK Personel Sayısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 TSK Personel Sayısı

S.A
    Genelkurmay Başkanlığı en son Ocak ayında gerçekleştirdiği personel istatistiklerini güncelledi.
    Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre son bir ayda Türk Silahlı Kuvvetleri'nde amiral sayısı 1, subay sayısı ise 12 azaldı.
    AEO. :49: :45:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben toplamı 850 binin üzerinde sanıyordum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayı konusunda ben de yanılmışım: Ama genel toplamın yediyüzbinlerde olması da az sayılmaz.Önemli olan ise nitelik! Savaşan asker bilgi yönünden ne denli donanımlıysa,etkisi de o denli büyük oluyor.En son örnek:Nato dan Patriot bataryaları geldi,yanında da bu savunma sistemini kullanacak personeliyle.İşte bu çok önemli!...Kullanmasını bilmediğin silah,bir makina olmaktan öteye geçmiyor.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden açıklanır böyle bilgiler söyleme arkadaş asker sayını bence saçmalık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artırılırsa ne olur artırılmasa sanki güveniyorsunuz türk silahlı kuvetlerine inanın birtek şeye üzülüyorum askere giden gençler mersela kara denizden gönderiyorlar ve savaşa gönderiyorlar birşeyde yapmıyorlar bu üstler zaten istedikleri gençlerin ölmesi ateş düşsün anaların yüreğine kin yükselsin üstlerin istekleri budur mersela bu açıdan baktığımda öyle görüyorum bunları yazık bunları kürt forumlarıda yazıyorum anlasınlar diye kürtçe yazıyorum inanın hepsini içten yazıyorum malum yarın hepimiz ölecez allahın gazabı büyüktür bunları kürt forumlarında yazdığımda mesajlarımı silmiyor ama türk forumlarında mesajlarım siliniyor neden ufak bir örnekle açıklamak istiyorum bu avrupada abd birleşik devletlerde ingilterede hemen hepsi avrupada neden azınlık sorunları çıkmıyor neden azınlıkları kullanarak neden devletleri ayırmıyor çünkü yahudiler oarayı kontürol edip herhangi bir kusuru görmediği için bitek kusuru müslümanlarda gördüğü için mallarına göz dikerek petrolü yer alt zenginliği için ve müslümanları yok etmek için kafalarını kullanıp üst olup yerel kavimleri birbirine kırdırma politikasını sürdürüyor kimlere türklere kürtlere kırdırıyor afgan devlet askerlerini ordaki hırıstyanları afgan militanlara kırdırıyor yazılarımı silmeyin kardeşler yazılarımı silerseniz allahın yazılarını silmiş olursunuz saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar asker çok olsa ne yazar. Geçen sene askerliğimi bitirdim gördümki savaş çıksa bu adamlarla biz ülke değil şehir bile savunamayız. Artık günümüz gençlerinde ne vatan sevgisi kalmış nede millet. Ben tiner çekmiş adamla nöbete çıktığımı bilirim. Adam ayakta duramıyorki kaldıki nasıl vatan savunsun. Korkumdan onun silahındaki dolu şarjörü çıkarıp vermemiştim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri