REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Dsmart yeni gelişmeler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Belki de dediğin gibi olabilir.Bunu zaman gösterir.Bekleyip görelim dostum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim için dsmart ucuz idare eder
    Konu bayram tv tarafından (20-04-2013 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim için dsmart ucuz idare eder

Editlenen mesajlarıda görebiliyoruz. Siz Full HD çok pahalı izliyorsunuz D-Smart gibi bir platformu ******ler hariç 29.90 Full HD. Arkadaşım 16 tl FULL HD izliyor ******lerde dahil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Editlenen mesajlarıda görebiliyoruz. Siz Full HD çok pahalı izliyorsunuz D-Smart gibi bir platformu ******ler hariç 29.90 Full HD. Arkadaşım 16 tl FULL HD izliyor ******lerde dahil.
    pahalı olabilir bana bu fiyatı uygun gördüler taahhüt sonunda 2 3 ay abone olmasam belki 25 tl inerler ama ben 2 3 ay abonesiz duramam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sözleşme yaparken dikkatlı oku bugun 29tl hd full paket sözleşme bittiğinde 70 tl fullhd fiyatı derse ne yapcan sözleşmede dsmart yada dıgıturk paketlerin fiyatını değiştirme hakkı var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kubilaysa1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sözleşme yaparken dikkatlı oku bugun 29tl hd full paket sözleşme bittiğinde 70 tl fullhd fiyatı derse ne yapcan sözleşmede dsmart yada dıgıturk paketlerin fiyatını değiştirme hakkı var
    Tahahütlü fiyatlara 1 kuruş bile zam koyamazlar bu fiyat değiştirme olayı liste fiyatını BTK nın uygun gördüğü şekilde değiştirebilirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Süpriz anlaşılmıştır.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri