REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dsmart yeni gelişmeler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Dsmart yeni gelişmeler

D-Smart son durum!

* Ali Güven: Sürpriz ve dünyanın en önemli içeriklerinden birini daha aldık. (05:10)

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALINTIDIR!!!!
    Konu mert383 tarafından (18-04-2013 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link düzeltildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

linkte aradığınız sonuç bulunamamıştır çıkıyor demek bu haber yalan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu link çalışıyor haber yalan degil
    Konu bayram tv tarafından (18-04-2013 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

videoyu izleyin
    Konu bayram tv tarafından (18-04-2013 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    D-Smart son durum!

* Ali Güven: Sürpriz ve dünyanın en önemli içeriklerinden birini daha aldık. (05:10)

ALINTIDIR!!!!
    arkadaşın link te çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşın link te çalışıyor
    Link i eksik girmişim başta ondan açılmamış . Düzelttim.
    Haber doğru evet . Bakalım sürpriz içerik ne olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adamlar iyi bir platform olmayı beceremedikleri gibi toplantı yapmayıda beceremiyorlar. Sizin 1.9 milyon aboneniz varmış acaba bunların kaç bini sözleşmem bitsinde D-Smart'tan kurtulsam hesabı yapıyorlar çok merak ediyorum. Şimdi siz bana diyeceksinizki senin DİGİTURK aboneliğin var DİGİTURK'ü savunyorsun diyeceksiniz. Bakın benim imzamda belirttiğim paketler tamamı 69 tl bu paketi DİGİTURK sitesinde 90 tl satıyor isteyene resim bile koyabilirim. Adamlar bana bukadar paketi uygun fiyatta veriyorlar bir sorun olursa yardımcı oluyorlar cihaz değişimi bedava Kart değişim bedava (Teknik servise gidersen) Değiştirdikleri cihaz sıfır kutusundan çıkarıp veriyorlar.

D-Smart cihaz değişimi yaparlarsa paralı kart değişim ücreti 40 tl adamlardaki yayıncılık desen sıfır daha önce izlemişliğim var D-Smartı adamlar daha reklamlarında bahsediyordu bizde dansözlük yok diye Ali Güven resmen biz dansözlük yaptık diyor toplantıda.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=O7ZNet_96CQ[/YOUTUBE]
    Konu Hikmet™ tarafından (18-04-2013 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zevkler tartışılmaz digitürk size güzel gelebilir bana ise çok pahalı bir platform ...dsmart benim için iyi bir platform olarak geliyor bu göreceli bir durum begenmeyen üye olmaz kimse kimseyi zorla digiye dsmart a üye yapmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Xxman kardeşim sana göre Digitürk güzel gelebilir.Bana da esas soyguncu Digitürk diye düşünüyorum.Neden dersen bende D-Smart modül var.2011 Haziran ayında eğlence paketi 1 yıl hediyesi ile birlikte 200 tl ye almıştım.1 yıl bitmeye yakın aradılar beni D-Smart tan dediler ki full paket verelim size sadece 22 TL ödeyin dediler.Üstelik Hd olarak dediler.Bende mutlaka bir çakallık vardır diye düşündüm.Ama şu ay oldu aynen söyledikleri gibi 22 Tl ödüyorum.Digitürk türksat aboneliğim var.2013 Aralık ayında tahaddütüm bitiyor.Bundan aylar önce dedim ki ben yayınlarınızı hd izlemek istiyorum diye.44 Tl ödüyorum şuan.Bana yok giriş paketi,yok iki tane ***if paketi makine kirası dahil faturamı birden 90 TL fiyat biçtiler.Evet sana bir konuda katılıyorum.Digitürkün yayın kalitesi ile D-Smartın yayın kalitesi aynı değil.Ama bu hesaba göre sence hangisi daha soyguncu kararı lütfen sen verebilir misin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Xxman kardeşim sana göre Digitürk güzel gelebilir.Bana da esas soyguncu Digitürk diye düşünüyorum.Neden dersen bende D-Smart modül var.2011 Haziran ayında eğlence paketi 1 yıl hediyesi ile birlikte 200 tl ye almıştım.1 yıl bitmeye yakın aradılar beni D-Smart tan dediler ki full paket verelim size sadece 22 TL ödeyin dediler.Üstelik Hd olarak dediler.Bende mutlaka bir çakallık vardır diye düşündüm.Ama şu ay oldu aynen söyledikleri gibi 22 Tl ödüyorum.Digitürk türksat aboneliğim var.2013 Aralık ayında tahaddütüm bitiyor.Bundan aylar önce dedim ki ben yayınlarınızı hd izlemek istiyorum diye.44 Tl ödüyorum şuan.Bana yok giriş paketi,yok iki tane ***if paketi makine kirası dahil faturamı birden 90 TL fiyat biçtiler.Evet sana bir konuda katılıyorum.Digitürkün yayın kalitesi ile D-Smartın yayın kalitesi aynı değil.Ama bu hesaba göre sence hangisi daha soyguncu kararı lütfen sen verebilir misin.
    İyi hoş diyonda abi tahahütün dolunca ver iptal talebi sana verecekleri teklif 2 ***if paketi + şampiyonlar 3 ay fil ve dizi kanalları hediye 1 yıl DİGİTURK PLUS HD hediye 3 ay fatura ödemesiz aylık 70-75 tl arasında fiyat gelecektir. Belki daha uygun bir teklifte gelebilir. D-Smarttada eminimki eğlence paketine tahahütün olduğunda full pkete geçmek istiyom deseydin rahat 45-50 tl arasında teklif vereceklerdi sana.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri