Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Xxman kardeşim sana göre Digitürk güzel gelebilir.Bana da esas soyguncu Digitürk diye düşünüyorum.Neden dersen bende D-Smart modül var.2011 Haziran ayında eğlence paketi 1 yıl hediyesi ile birlikte 200 tl ye almıştım.1 yıl bitmeye yakın aradılar beni D-Smart tan dediler ki full paket verelim size sadece 22 TL ödeyin dediler.Üstelik Hd olarak dediler.Bende mutlaka bir çakallık vardır diye düşündüm.Ama şu ay oldu aynen söyledikleri gibi 22 Tl ödüyorum.Digitürk türksat aboneliğim var.2013 Aralık ayında tahaddütüm bitiyor.Bundan aylar önce dedim ki ben yayınlarınızı hd izlemek istiyorum diye.44 Tl ödüyorum şuan.Bana yok giriş paketi,yok iki tane ***if paketi makine kirası dahil faturamı birden 90 TL fiyat biçtiler.Evet sana bir konuda katılıyorum.Digitürkün yayın kalitesi ile D-Smartın yayın kalitesi aynı değil.Ama bu hesaba göre sence hangisi daha soyguncu kararı lütfen sen verebilir misin.
İyi hoş diyonda abi tahahütün dolunca ver iptal talebi sana verecekleri teklif 2 ***if paketi + şampiyonlar 3 ay fil ve dizi kanalları hediye 1 yıl DİGİTURK PLUS HD hediye 3 ay fatura ödemesiz aylık 70-75 tl arasında fiyat gelecektir. Belki daha uygun bir teklifte gelebilir. D-Smarttada eminimki eğlence paketine tahahütün olduğunda full pkete geçmek istiyom deseydin rahat 45-50 tl arasında teklif vereceklerdi sana.