Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: FB 'nin ýþýðý Baþkent'te söndü.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 FB 'nin ýþýðý Baþkent'te söndü.

FB puan farkýný 7 Bitirdi,

Kocaman, mutlak ve mutlak kazanmalarý gereken bir maçý kaybettiklerini vurgulayarak, ''Bugün maç baþlamadan önce puan farký 7'ye çýkmýþtý.
    Ama bundan sonra oynayacaðýmýz tüm maçlarda daha iyi mücadele edeceðimiz yönünde kararlýyýz. Benfica maçýna þimdiden hazýr olduðumuzu söyleyebilirim. 3 kupada mücadele etmeye devam ediyoruz. Bunlardan bir tanesi çok zor olacak.

---

Rýdvan Dilmen, "Maça geçmeden önce Gençlerbirliði'ni kutlarýz. Galatasaray'ý da kutlarýz. Ben söylemiþtim 'Yüzde 70 Galatasaray þampiyon olur' diye Büyük ihtimalle Kadýköy'ee þampiyon çýkacaklar. Galatasaray'ý caný gönülden kutlarým" dedi. .

Yarýþ bitti ... The End

hilmi usta ya sevgilerle..:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Büyüksün Fenerbahçe'm Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý karakutu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Büyüksün Fenerbahçe'm Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

ünlü düþünür ve yazar...
    'Benfica F.Bahçe'yi týr gibi ezer'

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ünlü düþünür ve yazar...
    iyide bu adamýn neresi ünlü düþünür ve yazar. Bu adama kullanacak söz bile bulamýyorum.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iyide bu adamýn neresi ünlü düþünür ve yazar. Bu adama kullanacak söz bile bulamýyorum.

usta bende takmadýðým için ! bu sözü kullandýmm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ünlü düþünür ve yazar...
    Þerefsizin teki söylenecek çok söz var bu kiþiliksize ama burasý yeri deðil ....

F.Bahçe bu kadar olmsuzluða raðmen yaþadýklarý bir sürü sýkýntýlara raðmen 3 kulvarda kafaya oynuyor ...Daha ne yapsýn Ayýp denen birþey var hala konuþuyorsunuz...

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Þerefsizin teki söylenecek çok söz var bu kiþiliksize ama burasý yeri deðil ....

F.Bahçe bu kadar olmsuzluða raðmen yaþadýklarý bir sürü sýkýntýlara raðmen 3 kulvarda kafaya oynuyor ...Daha ne yapsýn Ayýp denen birþey var hala konuþuyorsunuz...

usta biz konuþmuyoruz Kocaman konuþuyor .

Þifreli 'Kocaman' mesajlar gündem deðiþtiriyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

hilmi üstad ümit özat da shalke galatasarayý týr gibi ezer cümlesini kullanmýþtý o zaman neden ümit özat hakkýnda da bu cümleleri kullanmadýnýz merak ediyorum.baþkasýna söylerken iyi de kendinize söylenince mi kötü oluyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ozibo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hilmi üstad ümit özat da shalke galatasarayý týr gibi ezer cümlesini kullanmýþtý o zaman neden ümit özat hakkýnda da bu cümleleri kullanmadýnýz merak ediyorum.baþkasýna söylerken iyi de kendinize söylenince mi kötü oluyor.
    Lütfen böyle konularda tartýþmaya girmeyelim hele o yukardaki þahýs için hiç girmeyelim...

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ünlü düþünür ve yazar...

Ýþiniz gücünüz FENERBAHÇE ilemi uðraþmak. Bakýn zamanýnda týr gibi ezilen kim olmuþ geçmiþte bir yaranýz var heralde onu tatmin etmeye çalýþýyorsunuz. AAAAAAAA bir dakka o yarayý ben buldum.

Bakýn burada üstünüzden týr geçmemiþ adeta dozerle ezip geçmiþler.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri