Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: tek çanak 2 uydu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu benim antenden 3lü aparttan taktım sabit hotbirdt antenime ve sorunsuz eutelsat ve sirüs uydularını almaktayım
    Saygılar....

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. setImgWidth();

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşte bu da guzelmiş vallaha ben de yapmayı dusunuyorum ama vaktim yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan kardeş sirius ile dijitiürk uydlarına bakan lnb ler arkadan sanki yanyana ve aynı açıdan bakıomuş gibi gözüküyor ama yanılma sirius biraz daha içe ve aşağı bakıor bendenedim ancak sirius un bir tpsinde dijitürk lnb sinden %30 gibi bir sinyal gelip gidiyor. ne kadar yan yanada olsalar olmuyor

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bır canak ıle 3 uydu ızleye bılırsınız onu sıze su seklıde anlatayım mesela canak 13 derecede hemen yanındakı uyduları ızleye bılırsınız 16 ve 10 dereceyı yada 13 10 ve 7 derece ızleye bılırasınız ama dıgıtur ve sırus tek lenebede cekmez bılgınıze

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HOTBİRD ASTRA SİSİUS tamamda eutelsat 16 bir türlü olmuyor hotbirdle yayanyana nasıl yapabiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arada fazla yok zaten 3
    derecelık bır acıvar nasıl olmazkjı doastum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hotbirin bir yanında astra diğer yanında sirus çıkıyor yanlız sirusta sadece
    7 adet kanal çıkıyor ama diseg i çıkarıp sirusu direk bağlayınaca 150
    kanal çıkıyor diseg i bağlıyorum hotbird ve astra güzel sirus gene 7 kanala düşüyor çözümünü rica ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zafer arkadaşımsiz sirus ile eutelsat 7 uydusunu ayrı ayrı elembi ile aldırmışsınız halbuki tek elembi ile ikisini birden aldırmak mümkün ben 3 lü aparat ile eutelsat2 hotbirt sirus. eutelsat.7 aynı anda seyrediyorum 120 parabol canak ile gayet randımanlı sizlerde bi deneyin kolay gelsin saygılar
    :present: :

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ben türksat ve hortbirti ayrı çanaklarla izliyorum, ayraca boşta olan 3 çanak anten var ve 2'li LMB kullanmak istiyorum,birincisi Eutelsat 16 W ikncisine hangi uyduyu kulmak daha uygun olacak.Yardım edersiniz sevinirim
    saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emi 2112 arkadaşım yukada belirttik aynısını uygula derdine care olur
    Konu alembar10 tarafından (04-12-2006 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir.
    :present: :

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri