12525 v 30000 tekrar yayında film yayınlanıyor reklamlar tr1shop 7 dakika reklam arasından sonra filmler ne sansür nede sigara mozaik yapılmıyor bakalım ilaç reklamı yine olacak mı şimdi yabancı sinema başladı 00.20 saat inle
12525 v 30000 tekrar yayında film yayınlanıyor reklamlar tr1shop 7 dakika reklam arasından sonra filmler ne sansür nede sigara mozaik yapılmıyor bakalım ilaç reklamı yine olacak mı şimdi yabancı sinema başladı 00.20 saat inle
Kapanırken baktılar ki destek yok halktan belkide anladılar başlarına böyle bir durum tekrar geldiğinde destek toplamak adına şu sıralar halk lehinde yayın yapıyorlar.
Herkes şu sıralar film yayınladığı için bu kanalı takip ediyor ve alışınca bu kanala bu sefer halk kanalıma dokunma desin diye benim tespitim budur
merak ettim kapanması ilaç reklamıdı rtuk kendi sayfasında tr1ilaç nedeninle kapandı haksız uygulamalar vardı rekLAm hep 20 dk üzeridi kapanmadan önce şimd, 29 dakika yayın 7 dakika reklam .acaba sigara mozaik koycaklarmı görücez zamanladedim ve filmi izliyorum kanald marka ürünlerine mozaik var tr1 varmı mozaik görcezmi yada mozaik olmayacaktr1 de alman yasalatına göre yayın yapıyor berlin için RTUK karışma hakkı yok örnegin redah tv vardı afgan tv o kanalı türksat tanbçıkarmış rtuk aytv eski adı anadolu yurdu de sigara için mozaik yokKapanırken baktılar ki destek yok halktan belkide anladılar başlarına böyle bir durum tekrar geldiğinde destek toplamak adına şu sıralar halk lehinde yayın yapıyorlar.
Herkes şu sıralar film yayınladığı için bu kanalı takip ediyor ve alışınca bu kanala bu sefer halk kanalıma dokunma desin diye benim tespitim budur
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri