170 cm mega ya eşdeğer kaliteli bir canak nerden alınır gess bilsat ve diğer anten markaları mega kalitesine eşdeğer olanları hangileridir
170 cm mega ya eşdeğer kaliteli bir canak nerden alınır gess bilsat ve diğer anten markaları mega kalitesine eşdeğer olanları hangileridir
evet arkadaşlar
canak anteni balkona koyacağım onun icin tercihim ofset anten
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
burada stokta yok görünüyor kimi anten satıcılarıda meganın 170 lik ofset anteni yok olsa benim hebrim olur zaten ben mega ile calışıyorum diyor bunları duyunca insan bir nevi terettüt ediyor bu anten meganın mı değilmi diye saygılar
mega şuanda 170cm ofset anten üretmıyor sadece parobo var ellerınde 3 sene once 2m anten getirmişlerdi sadece o da şuanda ellerınde yok zaten resımlerde 120cm vede 135cm ofsetlerın
arkadaşlar 600tl. başlayan fiatlar var çok para ya. bende astra 19 doğu için düşünüyordum ama çanak 600tl artı cihaz dream 500hd almayı düşünüyorum. oda 800tl civarında. ne yapacaz yaaaa
LEBEN ?
gercekten cok para kaliteli nıormal fiatlarda bir canak anten bulmakta zor herkes mega diyor bunların icinde büyük canak kullananda var kullnamyanda canak fiatından haric birde bunun kargo parası var
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri