Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ne demek ya sizin zenginler izler. Bu nasıl bir mantık !! Esnaf kendisine daha led tv mi alamıyor ? Ya sen hangi gezegende yaşıyorsun yolun düşerse büyür gel Kayseri'ye sana buradaki esnafın zenginliğini , kaç arabası olduğunu yaz geldimi bağlarına çekildiği bir kısmının villada oturduğunu ' küçücük çocuğun elimde ıphone5 ler daha sayımımı . Öyle dediğin gibi değil işte. Hem bu teknoloji yeni mutlaka ilerde uygun fiyatla paneller çıkaçak evet şimdi pahalı farkındaysan digitürk herşey hazır diyor istesek hemen yayını açarız diyorlar ama piyasada bu Tv'lerin alan olmadığı için beklemeye aldılar. Zaten ileri teknoloji bu olacak zamanla. Biz il çıktığında HD yayınlarıda biliyoruz zamanla oda eskidi.
bir zamanlar ben doğuda mardinde yani kalıyordum biz müslümandık ama köyü hırıstyanlar koturol ediyordu o hırıstyanlar pkkyı besliyordu onlara devletin eliyle onlara lojistik destek veriyordu eskiden köyü biz kontürol ediyorduk ama devlet onlara hertürlü imkan verdiler özel maaş herşey kıredi aklınıza ne gelirse yardım ettiler bizden güçlü oldular ve pkk köpekleri üzerimize saldılar devlet bunu biliyordu ve bizi burdan gitmemizi istediler mesleğimiz çifçiydik memnunduk mesleğimizden ama ayırdılar bizi topraklarımızdan elden ne gelir ne söylersem bunları yazdığımda şuan gözlerimden yaş akıyor yemin ediyorumki bu formda herkes beni tanır herkes beni bilir şuan ö köy halada pkk itlerine imkan veriyor vemek içme devlet bunları biliyor ama neden birşey yapmıyor yarın kürdistan kurulacak gerçek kürtler onlar olmalıki islamiyete karşı olmalı onların adamları yönetsin bilen bilir arkadaşım belki sen bilmezsin belki diğerleri bilir saygılar