REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: FB 'nin ışığı Başkent'te söndü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ünlü düşünür ve yazar...
    'Benfica F.Bahçe'yi tır gibi ezer'
    iyide bu adamın neresi ünlü düşünür ve yazar. Bu adama kullanacak söz bile bulamıyorum.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ünlü düşünür ve yazar...
    Şerefsizin teki söylenecek çok söz var bu kişiliksize ama burası yeri değil ....

F.Bahçe bu kadar olmsuzluğa rağmen yaşadıkları bir sürü sıkıntılara rağmen 3 kulvarda kafaya oynuyor ...Daha ne yapsın Ayıp denen birşey var hala konuşuyorsunuz...

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyide bu adamın neresi ünlü düşünür ve yazar. Bu adama kullanacak söz bile bulamıyorum.

usta bende takmadığım için ! bu sözü kullandımm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şerefsizin teki söylenecek çok söz var bu kişiliksize ama burası yeri değil ....

F.Bahçe bu kadar olmsuzluğa rağmen yaşadıkları bir sürü sıkıntılara rağmen 3 kulvarda kafaya oynuyor ...Daha ne yapsın Ayıp denen birşey var hala konuşuyorsunuz...

usta biz konuşmuyoruz Kocaman konuşuyor .

Şifreli 'Kocaman' mesajlar gündem değiştiriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Kocaman'a sorarlar...' bu şifreleri

"Bu laflar Aykut Kocaman için büyük bir talihsizliktir. Doğrudur, yanlıştır bunu tartışmıyorum. Ama o zaman saha dışında kaybetmemekle neyi kastettiğini açıkça belirtmelidir. İşaret ettiği SPK mı, TFF ile yürütülmüş gizli ilişkiler mi, şike mi ya da başka bir şey mi?

"Ondan sonra da Kocaman'a sorarlar: Bazı şampiyonluklar saha dışında kazanılıyor ya da bazı kayıplar saha dışı faaliyetlerle ortadan kaldırılabiliyorsa, 3 Temmuz'a neden olan süreçte de Fenerbahçe takımı benzeri faaliyetler içinde bulundu mu?

"O zaman Aykut Kocaman 'Biz temiziz. Oyuncularımın alın teri ne olacak?' demişti. Peki Kocaman'ın pazar gecesi sarf ettiği sözlere karşılık aynı soruyu G.Saraylı oyuncular sormayacak mı? "Bizim alın terimiz nerede" demeyecek mi?"

--- Erman Toroğlu Galatasaray sahanın içinde böyleymiş de sahanın dışında... Sen Galatasaray'a zaten havlu atmışsın. Sen Galatasaray'ın büyüklüğünü kabul ediyorsun. Sen nasıl Fener Teknik Direktörü'sün? Sen Galatasaray'ın sahanın içinde ve sahanın dışından Fenerbahçe'den daha etkili olduğunu söylüyorsun. Fenerbahçe Teknik Direktörü bu cümleyi söyler mi? Ben Fenerbahçe yöneticisi olsam Aykut'la ilişiği yarın keserim. Sen kimsin ya?
    --Size bunu başından beri söylüyorum, 4 gömlek diyordum 14 gömlek 14 gömlek küçük abi. Fener takımının teknik direktörü böyle konuşur mu?"
    Konu zekı62 tarafından (23-04-2013 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

hilmi üstad ümit özat da shalke galatasarayı tır gibi ezer cümlesini kullanmıştı o zaman neden ümit özat hakkında da bu cümleleri kullanmadınız merak ediyorum.başkasına söylerken iyi de kendinize söylenince mi kötü oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hilmi üstad ümit özat da shalke galatasarayı tır gibi ezer cümlesini kullanmıştı o zaman neden ümit özat hakkında da bu cümleleri kullanmadınız merak ediyorum.başkasına söylerken iyi de kendinize söylenince mi kötü oluyor.
    Lütfen böyle konularda tartışmaya girmeyelim hele o yukardaki şahıs için hiç girmeyelim...

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ünlü düşünür ve yazar...

İşiniz gücünüz FENERBAHÇE ilemi uğraşmak. Bakın zamanında tır gibi ezilen kim olmuş geçmişte bir yaranız var heralde onu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. AAAAAAAA bir dakka o yarayı ben buldum.

Bakın burada üstünüzden tır geçmemiş adeta dozerle ezip geçmişler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tır gibi ezilir lafını ümit özat da schalke gs maçı için demişti bunlar türk düşmanı hele rasim ozan denen hain askerlik için vatani görev sananlar gerizekaldır diyecek kadar ve askerlik yapmayacak kadar hain vatansız namussuzdur

Şampİyon olamadiysan nİye Çamur atma taktİklerİ baŞlar bu Ülkede anlamak zor herkes İÇİn geÇerlİ

ünlü düşünür ve yazar...

böyle namussuzların ne işi var bu ülkede
    Konu Hikmet™ tarafından (23-04-2013 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ard arda mesaj yazmayınız. Mesaja ne ekleyecekseniz bir önceki mesajınızı düzenleyerek yapınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

liğ bitmiştir arkadaşlar daha neyi tartışıyorsunuz...kalmış 4 maç...g.saray 2 galibiyet 2 mahlubiyet bile alsa yine şampiyon...fenerbahçeli arkadaşlar fazla kendinizi germeyin sitresede sokmayın elbet birgün sizde şampiyon olursunuz...üstelik sizi bekleyen kocabir uefa kupası var..sizin ne işiniz var türkiye liği kupasıyla...
    CİMBOMLU

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri