zeki usta sende olmasan spor haberlerinden mahrum kalacaz
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
zeki usta sende olmasan spor haberlerinden mahrum kalacaz
sýkýntý olmaz gönlümüzde þapiyon fenerbahçe
kör topal buraya kadar
ÞAMPÝYONLUGU bu saatten sonra ASLAN GALATSARAY býrakmaz
Daha henüz bitmiþ bir þey yok. Hiçbir takým yenilmez deðil.
Gs anteple berabere kalsa kendÝ evÝnde sÝvasi yense gs ÞampÝyon
'Kocaman'a sorarlar...' bu þifreleri
"Bu laflar Aykut Kocaman için büyük bir talihsizliktir. Doðrudur, yanlýþtýr bunu tartýþmýyorum. Ama o zaman saha dýþýnda kaybetmemekle neyi kastettiðini açýkça belirtmelidir. Ýþaret ettiði SPK mý, TFF ile yürütülmüþ gizli iliþkiler mi, þike mi ya da baþka bir þey mi?
"Ondan sonra da Kocaman'a sorarlar: Bazý þampiyonluklar saha dýþýnda kazanýlýyor ya da bazý kayýplar saha dýþý faaliyetlerle ortadan kaldýrýlabiliyorsa, 3 Temmuz'a neden olan süreçte de Fenerbahçe takýmý benzeri faaliyetler içinde bulundu mu?
"O zaman Aykut Kocaman 'Biz temiziz. Oyuncularýmýn alýn teri ne olacak?' demiþti. Peki Kocaman'ýn pazar gecesi sarf ettiði sözlere karþýlýk ayný soruyu G.Saraylý oyuncular sormayacak mý? "Bizim alýn terimiz nerede" demeyecek mi?"
--- Erman ToroðluGalatasaray sahanýn içinde böyleymiþ de sahanýn dýþýnda... Sen Galatasaray'a zaten havlu atmýþsýn. Sen Galatasaray'ýn büyüklüðünü kabul ediyorsun. Sen nasýl Fener Teknik Direktörü'sün? Sen Galatasaray'ýn sahanýn içinde ve sahanýn dýþýndan Fenerbahçe'den daha etkili olduðunu söylüyorsun. Fenerbahçe Teknik Direktörü bu cümleyi söyler mi? Ben Fenerbahçe yöneticisi olsam Aykut'la iliþiði yarýn keserim. Sen kimsin ya?
--Size bunu baþýndan beri söylüyorum, 4 gömlek diyordum 14 gömlek 14 gömlek küçük abi. Fener takýmýnýn teknik direktörü böyle konuþur mu?"
Konu zeký62 tarafýndan (23-04-2013 Saat 12:54 ) deðiþtirilmiþtir.
týr gibi ezilir lafýný ümit özat da schalke gs maçý için demiþti bunlar türk düþmaný hele rasim ozan denen hain askerlik için vatani görev sananlar gerizekaldýr diyecek kadar ve askerlik yapmayacak kadar hain vatansýz namussuzdur
ÞampÝyon olamadiysan nÝye Çamur atma taktÝklerÝ baÞlar bu Ülkede anlamak zor herkes ÝÇÝn geÇerlÝ
böyle namussuzlarýn ne iþi var bu ülkede![]()
Konu Hikmet™ tarafýndan (23-04-2013 Saat 17:19 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Ard arda mesaj yazmayýnýz. Mesaja ne ekleyecekseniz bir önceki mesajýnýzý düzenleyerek yapýnýz.
lið bitmiþtir arkadaþlar daha neyi tartýþýyorsunuz...kalmýþ 4 maç...g.saray 2 galibiyet 2 mahlubiyet bile alsa yine þampiyon...fenerbahçeli arkadaþlar fazla kendinizi germeyin sitresede sokmayýn elbet birgün sizde þampiyon olursunuz...üstelik sizi bekleyen kocabir uefa kupasý var..sizin ne iþiniz var türkiye liði kupasýyla...
CÝMBOMLU
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri