REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arası

Konu: Kaon 27 Ekİm Tps Absat Auto Ok D+ Ok Bİss Ok Fİx Cw'lİ Yazilimlar Burda..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet gitti..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12.c1.a5 cihaza yazılım attım herşey tamam ancak program menüsüne girmek için şifre istiyor ne olduğunu bilen varmı. Şu an şifreli kanalları açıyor yalnız sistem bilgisini görmem lazım.Menü şifresini istiyorum teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı UYANIK Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1030 sky yazılımın üstüne dsc-911az hw-12.03.a5 sw 2.00.01 benim cihazda 12.03.a5 sw2.00.07 yazıyor.bilgi verirseniz sevinirim.
    senin cihazda sunny yazılımı yuklu kaon yazılımı yuklersen sw 02.00.01 olur menu rengi değişir sonrada kaon menunun bağımlısı olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhanerguder Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12.c1.a5 cihaza yazılım attım herşey tamam ancak program menüsüne girmek için şifre istiyor ne olduğunu bilen varmı. Şu an şifreli kanalları açıyor yalnız sistem bilgisini görmem lazım.Menü şifresini istiyorum teşekkürler.
    hayırlı aksamlar ayhan abi 463330 veya 000000 yap kilidin acılması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım menüde sistem kurma ya gel 463330 kodla pin kodu değiştirme kısmından yeni şireyi gir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyi akşamlar, ustaların dikkatine;
    Şu an itibarıyla d+ gittiler.acaba yukardaki yazılımı yüklersem açılacakmı yardım lütfen saygılar.........

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri