TPS ABSAT İÇİN EDİTLİ YAZILIMLAR (menuler fcw + biss lidir) ÖN BİLGİLER: Yazılımlar btmler gibi kesintisiz çalışmaktadır. *** değişimini hissetmezsiniz bile : bu sebep ile *** değişiminde aç kapa kanal değiştirme gibi sıkıntılara girmenize gerek yoktur...... ****************** YÜKLEME TALİMATLARI: Farklı model ve marka yazılım varsa yazılımları yüklemeden önce kurukafa yüklemeniz gerekebilir: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dosyasını indirip yükleyiniz... Yazılımlar KUP230 veya KUP 300XP-TR Engineer mode de yüklenecektir. Bilgisayarınızda KUP230 veya KUP 300XP-TR yok ise Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. DIKKAT : KANAL KİLİDİNİ KONTROL EDİYORUZ VE AÇIYORUZ VERİLECEK OLANLAR: 8012_12_C1_A5 8012_16_.C0_A1 8020_12_01_A5 8020_12_C1_A5 8020_16_00_A1 8020_16_C0_A1
Konu Volkan tarafından (18-01-2007 Saat 00:42 ) değiştirilmiştir.
Yazılımlar için çok teşekkürler sn; isayuksel ellerinize sağlık aynı zamanda bu ne hız wallahi helal olsun iyiki varsınız :28: :45:
mege Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yazılımlar için çok teşekkürler sn; isayuksel ellerinize sağlık aynı zamanda bu ne hız wallahi helal olsun iyiki varsınız :28: :45: Teşekkürler bundan sonra böyle diğerinin süresi bitmeden yenisi verilecektir aksilik olmazsa...
Üstad ellerinize sağlık yardım isteyebilirmiyim benim makina next 2005 dcı 12 01 A5 makinaya sunny yazılımı attım yalnız yüklemede block retry hatası veriyor yardım ederseniz sevinirim comport ayarımı düzellttim 115200 e getirdim yine aynı
tps açıyormu şimdi bu yükleyenler yazsın sonuçları
Konu SNOPY@ tarafından (27-10-2006 Saat 07:15 ) değiştirilmiştir.
SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tps açıyormu şimdi bu yükleyenler yazsın sonuçları Açıyor sorun yok....
isayuksel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Açıyor sorun yok.... BENDE 1030 VAR 15 DK BEKLİYORUM HALA AÇMADI TPS
SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BENDE 1030 VAR 15 DK BEKLİYORUM HALA AÇMADI TPS load defult yaptınızmı?
evet hemde çok güzel bir şekilde açıyor neredeyse kesinti bile olmuyor *** değişikliğinde ellerin dert görmesin sn; isayuksel:45:
isayuksel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. load defult yaptınızmı? evet yaptım şuan tps üzerinde bekliyorum hala ses yok *** uptadıng bile yazmıyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri