İlk kez sayın Başbakan'a kızmaya başladım;neden Hakan 77 dostumuzu "akil adamlar" listesine almadılar?...![]()

Teşekkur: 0
İlk kez sayın Başbakan'a kızmaya başladım;neden Hakan 77 dostumuzu "akil adamlar" listesine almadılar?...![]()
o bayragı ben göndere çekmedim kim sorumluysa o hesap versin
birde aklımdayken yazayım çanakkale şehitliklerinde neden ecdadımızın mezar taşlarındaRUHUNA FATİHA YAZMIYOR
neden acaba kim sorguluyor niye kimse tepki vermiyor heleki orda bir anıt var şehitligin adını unuttum ama genelde tv ler hep orayı gösterir anıt resmen kilise çan kulesine benzetilmiştir bu ne rezilliktir bizler kendi tarihine sahip çıkmayan ve ecdadına söven bir millet olduk yazıklar olsun
usta . 22 Türk büyüğünün heykeli bir gecede ortadan yok oldu!
yer: Bu kez adres Niğde… Belediye önündeki Salıpazarı Alışveriş Merkezi’
nin bulunduğu binanın 9 Nisan’da yıkılmasıyla başlatılan “Kent Meydanı Projesi”, kentin simgesi heykelleri de vurdu.
İlk olarak Atatürk ve İsmet İnönü’nün belediye önündeki büstleri kaldırılmıştı. Meydanın yapımından sonra büstlerin tekrar yerine konulup konulmayacağı merak edilirken, Türk Büyükleri’nin heykelleri kaldırıldı.
usta . 22 Türk büyüğünün heykeli bir gecede ortadan yok oldu!
yer: Bu kez adres Niğde… Belediye önündeki Salıpazarı Alışveriş Merkezi’
nin bulunduğu binanın 9 Nisan’da yıkılmasıyla başlatılan “Kent Meydanı Projesi”, kentin simgesi heykelleri de vurdu.
İlk olarak Atatürk ve İsmet İnönü’nün belediye önündeki büstleri kaldırılmıştı. Meydanın yapımından sonra büstlerin tekrar yerine konulup konulmayacağı merak edilirken, Türk Büyükleri’nin heykelleri kaldırıldı.
LÜTFEN barış sürecine zarar vermeyelim yoksa tayyip kızar
ALLAH sonumuzu hayr etsin
Zeki 62 Dost,biz biraz tuhaf bir milletiz;Hem putları yıkmakla öğünür hem de yeni putlar oluşturmakta beis görmeyiz.Doğruları söyleyen değil,daha çok bağırıp -çağıranın haklı sayıldığı bir dönemi yaşıyoruz!....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)