Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Atatürk posterini ters astılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk kez sayın Başbakan'a kızmaya başladım;neden Hakan 77 dostumuzu "akil adamlar" listesine almadılar?...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o bayragı ben göndere çekmedim kim sorumluysa o hesap versin

birde aklımdayken yazayım çanakkale şehitliklerinde neden ecdadımızın mezar taşlarında RUHUNA FATİHA YAZMIYOR neden acaba kim sorguluyor niye kimse tepki vermiyor heleki orda bir anıt var şehitligin adını unuttum ama genelde tv ler hep orayı gösterir anıt resmen kilise çan kulesine benzetilmiştir bu ne rezilliktir bizler kendi tarihine sahip çıkmayan ve ecdadına söven bir millet olduk yazıklar olsun

usta . 22 Türk büyüğünün heykeli bir gecede ortadan yok oldu!

yer: Bu kez adres Niğde… Belediye önündeki Salıpazarı Alışveriş Merkezi’

nin bulunduğu binanın 9 Nisan’da yıkılmasıyla başlatılan “Kent Meydanı Projesi”, kentin simgesi heykelleri de vurdu.
    İlk olarak Atatürk ve İsmet İnönü’nün belediye önündeki büstleri kaldırılmıştı. Meydanın yapımından sonra büstlerin tekrar yerine konulup konulmayacağı merak edilirken, Türk Büyükleri’nin heykelleri kaldırıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta . 22 Türk büyüğünün heykeli bir gecede ortadan yok oldu!

yer: Bu kez adres Niğde… Belediye önündeki Salıpazarı Alışveriş Merkezi’

nin bulunduğu binanın 9 Nisan’da yıkılmasıyla başlatılan “Kent Meydanı Projesi”, kentin simgesi heykelleri de vurdu.
    İlk olarak Atatürk ve İsmet İnönü’nün belediye önündeki büstleri kaldırılmıştı. Meydanın yapımından sonra büstlerin tekrar yerine konulup konulmayacağı merak edilirken, Türk Büyükleri’nin heykelleri kaldırıldı.

LÜTFEN barış sürecine zarar vermeyelim yoksa tayyip kızar

ALLAH sonumuzu hayr etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zeki 62 Dost,biz biraz tuhaf bir milletiz;Hem putları yıkmakla öğünür hem de yeni putlar oluşturmakta beis görmeyiz.Doğruları söyleyen değil,daha çok bağırıp -çağıranın haklı sayıldığı bir dönemi yaşıyoruz!....

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri