Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: beko zx8-190-12 ses yok görüntü yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart beko zx8-190-12 ses yok görüntü yok

tda 8177 vertikal entegresinde soğuk lehim vardı ve entegre ayaklarına bağlı 2 dirençte kararma vardı ama arıza sadece ordan kaynaklandığını düşünmüyorum arızayı bula bilmem için bana BEKO ZX8-190-12 şema lazım nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz
    Konu gorbi061 tarafından (25-04-2013 Saat 05:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pcb kartları gözle arıza bulunmaz kartta binlerce direnç kondansatör trefo transistör regulatör çip bunları nasıl gözle anlaya biliriz siz iyisi dijital osiloskop almanızlazım + lehim istasyonu + uc aparatları ancak bir tamircinin böyle amlzemeleri olcakki hiç bir sorunu olmasın bana bu güne kadar hiç kimse bana yardım etmedi bu elektronik hakkında hiç birşey bilmiyordum aldım bir çin marka kalem havya başladım lehimlemeye ilk denemelerimde cihazlarda açma kapama sorunlarını işte bilmem voltaş ana karta gitmiyor bu tür sorunları hallettim ama işlemci flaş ram gibi sorunlar yüzünden iki cihazı yaktım zaten bir kalem havyayla mümkünatı yokki olsun denedim ama başaramadım lehimlenmede dikat edilecek en önemli şey pcb ye uygulanan ısı miktarı ve tutma süresi buna dikkat edin kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol kardeşim bana sadece şema lazım iz sürmek için kendim elektronik mezunuyum zaten ama ilk defa tv tamir edecem edebilirsem tabi şema bulamazsam zor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri