Beþiktaþ Kulübü, BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'nin inþaat ruhsatýnýn alýndýðýný açýkladý. Beþiktaþ Futbol Takýmý'nýn Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne taþýnmasýnýn ardýndan Fulya'daki eski tesis alaný, siyah beyazý kulübün geleceðini garanti altýna almak ve gelirlerin artýrlmasý amacýyla, "Beþiktaþ Fulya Süleyman Seba Projesi" adý altýnda yeniden yapýlandýrýlmasýna karar verilmiþti. Ancak bugüne kadar inþaat ruhsatýnýn alýnmasý konusunda çýkan sorunlar projenin geçikmesine neden olmuþtu.
25 Temmuz 2005'de yýkým ruhsatý alýnan projenin, 21 Kasým 2005 tarihinde kazý ve iksa ruhsatýnýn alýnmasýndan sonra 11 Ekim 2006 tarihi ile inþaat ruhsatý da alýndý ve projenin gerçekleþtirilmesi için tüm sorunlar giderilmiþ oldu.
ÝLHAN DURUSOY: "PROJEYÝ 2008 YILI SONUNDA BÝTÝRMEYÝ HEDEFLÝYORUZ"
Konu ile ilgili olarak bir açýklama yapan Beþiktaþ Yatýrýmlar Komitesi Baþkaný Ýlhan Durusoy, Beþiktaþ Fulya Süleyman Seba Projesi inþaatýnýn hýzlanarak devam edeceðini söyledi. Durusoy yaptýðý açýklada þu cümlelere yer verdi: "Biz en baþýndan beri bu runsatý alacaðýmýzý biliyorduk. Ancak bazý istemediðimiz durumlarla karþýlaþtýk. Beþiktaþ yönetimi olarak doðru yolu izledik ve hakkýmýz olan ruhsatý aldýk. Kulübümüzün geleceði adýna alýnmýþ tarihi bir karardýr. Camiamýza hayýrlý olsun. Þu an itibari ile projenin bitiþ tarihini 2008 sonu olarak belirledik. O gün geldiðinde ne kadar önemli bir iþ yaptýðýmýzý daha iyi anlayacaðýz."
Öte yandan Beþiktaþ Belediye Baþkaný Ýsmail Ünal, bugün Akaretler'deki kulüp binasýnda siyah beyazlý takýmýn baþkaný Yýldýrým Demirören'i ziyaret etti. Ziyarette Ýkinci Baþkan Murat Aksu, Genel Sekreter Kenan Öner ile Yatýrýmlar Komitesi Baþkaný Ýlhan Durusoy da bulundu.
ÝSMAÝL ÜNAL: "YAVAMA GELDÝM"
Ýsmail Ünal, Beþiktaþ'ýn bir taraftar olarak ziyaret etmenin önemine iþaret ederek þöyle konuþtu: "Bir Beþiktaþlý Belediye Baþkaný olarak ziyaret etmek de önemli. Sayýn Baþkaný, Yönetim Kurulu'nu seçildiði günden beri ziyaret edememiþtim. Güzel bir ziyaret oldu. Beþiktaþ'ýn önünde zor ama baþarýlý olacaðýna inandýðým bir zaman var. Avrupa ve lig maçlarý var. Bu noktada da baþarýlar dilemek istedim. Sayýn Baþkan da son 2 Avrupa seyahatine beni davet etti ve kendisine de bir nezaket ziyaretinde bulunup baþarýlar diledim. Beþiktaþ'ý konuþtuk. Beþiktaþ ile ilgili neler yapacaðýný kendisi anlattý. Beþiktaþ Belediyesi olarak Beþiktaþ'ýn yaný sýra Galatasaray ve Fenerbahçe ile de iliþkilerimiz ileri düzeyde. Onlara da istekleri noktasýnda katkýlar vermeye çalýþýyoruz. Ben sporun içinden gelen, Beþiktaþ Jimnastik Kulübü Genel Sekreterliði'nden gelen bir insaným. Yuvama geldim. Yuvamda sevgili Baþkan'la birlikte Beþiktaþ'ý konuþuk, hoþ bir sohbet oldu."
DEMÝRÖREN: "ÝSMAÝL ÜNAL'A FULYA PROJESÝ'NE VERDÝÐÝ DESTEKTEN DOLAYI TEÞEKKÜR ETMEK ÝSTÝYORUM"
Demirören ise Ýsmail Ünal'a ziyareti için teþekkür etti. Yýldýrým Demirören, "Seçildikten sonra ilk defa ziyaretimize geldi. Bizim için bir onur, bir þereftir. Ayrýca kendisine Beþiktaþ için çok önemli olan Türkiye'de sabit geliri olan tek kulüp projesi bittiði zaman, ki inþaatý bitiyor; Fulya Projesi'ne verdiði destekten dolayý teþekkür etmek istiyorum. Kendisi ile Beþiktaþ'ý konuþtuk. Kendisi yýllardýr Beþiktaþ'ýn içinde olan bir insan. Bundan sonra da olmaya devam edecek. Güzel bir sohbet oldu. Kendisine tekrar teþekkür ederim" diye konuþtu.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri