REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Astra 19.2 uydusu AB sat paketi yeni HD kanalları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Astra 19.2 uydusu AB sat paketi yeni HD kanalları

Astra 19.2 uydusunda 12285 H 29700 frekansında
    AB sat paketinin yeni HD ye geçen kanalları.bu kanallar hotbird de türkçe
    olarak keyifle seyrettiğimiz kanallar..

Konu cayna tarafından (24-09-2015 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. bunlar astra 19 doğu uydusu üzerinden şifresizmi yayın veriyorlar? prosieben sat 1 vox RTL bunları hd yayına bekliyoruz, ama TÜRKİYE genelinde çıkması suretiyle inşallah.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. bunlar astra 19 doğu uydusu üzerinden şifresizmi yayın veriyorlar? prosieben sat 1 vox RTL bunları hd yayına bekliyoruz, ama TÜRKİYE genelinde çıkması suretiyle inşallah.

hocam malesef şifreli fakat süpersatforum sayesinde izliyoruz..
    bahsettiğiniz kanallar SAT1--VOX--RTL astrada HD olarak mevcut hocam türkiyeden daha dogrusu sakaryadan çekiyor..

Konu cayna tarafından (24-09-2015 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet anlıyorum ilginize çok teşekkür ederim. benim evde internet yok. evdede paylaşımlı cihaz kullanmıyorum. astra 19 doğu uydusu için 100 watt beyaz renk sharp marka lnb ile 150cm. çanak kullanmaktayım ve yaşadığım bölgede kendi çanağımda sadece 200 kanala yakın kanal sayısı almaktayım.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yer manisa ben bu uydudan 380 arası kanal alıyorumşifresiz tümü dersem 1000 üzerinde kanal geliyoranten 75cm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hatay dan bu kanalları alamıyorum 150 çanakla şarp beyaz lnb ama malesef zdf kanalları absat paketi beinsport ları orfler bunları hiç alamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okutucukemal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben hatay dan bu kanalları alamıyorum 150 çanakla şarp beyaz lnb ama malesef zdf kanalları absat paketi beinsport ları orfler bunları hiç alamıyorum
    yazdığınız kanallar malesef 1N kapsama alanında yer alıyor..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri