arkadaşlar ben de astra uydusunda gündüz orf 1hd-2 rtl kabel sat1 gold kanalları iyi sinyalle geliyor 2-3 saat sonra kayboluyor sabah tekrar geliyor yardımcı olursanız sevinirim..![]()
arkadaşlar ben de astra uydusunda gündüz orf 1hd-2 rtl kabel sat1 gold kanalları iyi sinyalle geliyor 2-3 saat sonra kayboluyor sabah tekrar geliyor yardımcı olursanız sevinirim..![]()
Astra uydusu malesef böyle bazı frekanslar bende gunduz hiç yok gece var astra uydusu tam özellikle turkiyeyi kapsamadıgı için bazı frekanslarda sorunlar gozukuyor yapacak birşey yok malesef
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
ben denizlide olgum halde zor alıyorum 90 lıkla 600 knal 120lık 950 burda bıle yetmıyo 90lık
suan gecen sene ye göre daha iyi gecen sene zor gecen kanal bu sene ıyı 12344 gıbı
Konu martiin tarafından (25-04-2013 Saat 21:36 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar sorun şu ve çözemedim yardımlarınızı bekliyorum
astradan 22000 olanlardan sinyal alıyorum ama 27500 olanların hiç birinden sinyal alamıyorum yardomcı olursanız sevinirim.lnb ve kablo değiştirdim atlanta swich denedim olmadı
Selamlar arkadaşlar İzmir den 90 lık antenle sportdigital kanalından sinyal alamıyorum sorun ne olabilir acaba?
şu aralar sıkıntı var bazı tp ler bendede sıkıntılı..
İstanbul dan hiç sıkıntı yok full çekiyor.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri