Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FenerBahçe :1 Benfica :0 (Yorumlar Buraya)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yenilmez takım yoktur Fenerbahçe ile oynamayan takım vardır..

Bazıları anı yaşar.. kimileri anı seyreder

Ne oldu bizim kehkehh'cinin sesi soluğu çıkmıyor yasta galiba

Yahu nerede olacak çekilmiştir yine inine fırsat kolluyordur delikten çıkmak için
    Ama sağolsun gerçek dostlarımız Galatasaraylılar tebriklerini eksik etmiyorlar onlarada bir teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karakutu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yahu nerede olacak çekilmiştir yine inine fırsat kolluyordur delikten çıkmak için
    Ama sağolsun gerçek dostlarımız Galatasaraylılar tebriklerini eksik etmiyorlar onlarada bir teşekkür

(kehkehhhe)

geldim burdayım ..'Bavulları hazırlayın gidiyoruz Nereye Amsterdam'a'mı saracoğlunda devam mı ? TEBRİKLER baya iyibir maçtı !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

(kehhhhkeeehhh)
    Konu zekı62 tarafından (27-04-2013 Saat 11:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

(kehhhhkeeehhh)

sayın zeki62 böyle paylaşımlar insanları gereksiz polemiklere yol açacaktır GALATASARAY da böyle finale adım adım giderken birileri dalga geçiyorlardı finalde kaybeder diye ama ne oldu tükürdüklerini yalattı kupayı alarak ........ gs fb bjk ts vs. takımlarımız avrupada başarı yakalayınca türkler ezdi türkler kazandı diye manşet atıyorlar o yüzden böyle dalga geçici mesajlar atmayalım sonuçta TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ temsil edilmektedir BİRAZ MİLLİYETÇİ OLALIM
    Konu bayram tv tarafından (27-04-2013 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri