Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Turkcell’den atletizm ve yüzmede altyapýya büyük destek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Turkcell’den atletizm ve yüzmede altyapýya büyük destek

Turkcell’den atletizm ve yüzmede altyapýya büyük destek

Turkcell atletizm ve yüzmeye 28 milyon TL destek veriyor 200 bin sporcuyu 2020’ye hazýrlýyor

Turkcell, Türk sporuna verdiði destekte çýtayý daha yukarý taþýyarak Atletizm ve Yüzme Federasyonlarý ile sürdürdüðü iþ birliðini geniþletiyor. Ýstanbul 2020 olimpiyat adaylýðýnýn en büyük destekçilerinden Turkcell, elit sporcularýn yetiþmesine katkýda bulunmak üzere her iki federasyonla da toplam 200 bin sporcunun hedeflendiði ortak projeler yürütecek. Turkcell’in projelere verdiði toplam destek miktarý 28 milyon TL’yi buluyor.

Türkiye'nin lider iletiþim ve teknoloji þirketi Turkcell, Türk sporuna verdiði güçlü desteði daha da artýrýyor. Halen Atletizm ve Yüzme Federasyonlarý ile Geleceðe Koþanlar projesi kapsamýnda iþ birliði yürüten Turkcell, bu kez elit sporcularýn yetiþeceði iki farklý projeyi Türk sporuna kazandýrýyor.

Ýstanbul 2020 adaylýk sürecine 2.5 milyon Euro katký veren Turkcell, federasyonlar ile ortak çalýþarak bireysel sporlarýn tarihinde yeni bir sayfa açmaya hazýrlanýyor. Atletizm Federasyonu ile gerçekleþtirilecek iþ birliði sonucunda Turkcell Yüksek Performans Merkezi, Yüzme Federasyonu iþ birliði ile ise de Ulusal Yüzme Sistemi kurulmasý hedefleniyor.

“Turkcell’in desteðiyle atletizm ve yüzmede kalýcý baþarýyý yakalayacaðýz”

Gençlik ve Spor Bakaný Suat Kýlýç basýn toplantýsýnda "Her alanda geliþen ülkemizde sporda da tarihi baþarýlarý yaþamaya devam ediyoruz. Türk sporu özel sektörün desteðiyle, daha büyük baþarýlarý en kýsa sürede yakalayacaktýr. Turkcell’in desteðiyle bunu atletizm ve yüzmede kalýcý hale getirmek istiyoruz. Altyapýdan baþlayarak tüm yaþ gruplarýnda elit sporcular yetiþtireceðiz ve onlara dünya standartlarýnda tesisler kazandýracaðýz. Toplamda 56 milyon TL olan bu projeye 28 milyon TL’lik destek, Turkcell gibi büyük bir markaya yakýþýrdý. Ýstanbul 2020 hedefine bizimle omuz omuza yürüyen Turkcell’e desteklerinden dolayý teþekkür ediyorum, ülkemize hayýrlý olsun” dedi.

“Atletizm ve Yüzmeyi 2020’ye taþýyacaðýz”

Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv, imza töreninde yaptýðý açýklamada þunlarý söyledi; “Turkcell kurulduðu günden bu yana Türkiye’de amatör sporlarýn geliþmesine katký saðlýyor. Halen Geleceðe Koþanlar projemiz kapsamýnda altý federasyonumuzla iþ birliði yapýyoruz. Atletizm ve Yüzme Federasyonlarý ile yürüteceðimiz yeni projeler sayesinde, Ýstanbul 2020 adaylýðý sürecinde bu dallarda fark yaratacak bir sýçrama gerçekleþmesini hedefliyoruz. Dileðimiz, Türkiye’nin gücüne güç katarak her iki branþý da 2020’de baþarýya taþýmak. Ýnanýyorum ki altyapýya yönelik güçlü destek, güzel neticeleri de beraberinde getirecek. Turkcell Yüksek Performans Merkezleri’nde yetiþen sporcularýmýzý olimpiyat podyumlarýnda görmek bize gurur verecek.”

“Atletizmde milat olacak”

Türkiye Atletizm Federasyonu Baþkaný Mehmet Terzi “Turkcell Yüksek Performans Merkezi ile Türkiye’nin atletizm alanýndaki performansýyla dünyanýn en iyileri arasýna girmesini hedefliyoruz. Projenin amacý, altyapýmýza pek çok genç ve baþarýlý sporcu kazandýrarak atletizmin geleceðini yeniden kurmak. Bu proje, amatör sporlar tarihinde özel sektör tarafýndan verilmiþ en büyük destek. Olimpiyat baþarýsý hedefiyle yoðun çalýþmalar yürütürken, Turkcell’in desteðini yanýmýzda hissetmek bize büyük güç veriyor. ” dedi.

“Yüzme tarihinde yeni bir sayfa”

Türkiye Yüzme Federasyonu Baþkaný Ahmet Bozdoðan yaptýðý açýklamada, ” Ýlk defa devlet ve özel sektör amatör sporlarda böyle büyük bir proje için bir araya geliyor. Hayata geçirdiðimiz projenin Türkiye’nin yüzme tarihinde yepyeni bir sayfa açmasýný diliyoruz. Turkcell’in bu projeye verdiði maddi destek elbette önemli ama böyle güçlü bir markanýn yüzme sporuna verdiði deðeri görmek manevi açýdan da bizi çok mutlu ediyor. Birlikte, Ýstanbul baþta olmak üzere toplam altý merkezde tüm yaþ gruplarýna dünya standartlarýnda imkȃnlar sunacaðýz. Ülkemiz bu projeyle, yüzmede hak ettiði noktaya gelecek” dedi.

Dünyaca ünlü yüzme antrenörü Bob Bowman ise “Böyle önemli bir projede yer almak benim için heyecan verici. Türkiye yüzmede çok büyük potansiyele sahip ve iþ dünyasýndan gelen desteðin bu potansiyeli ortaya çýkarmak için kullanýlmasý çok güzel. Bu nedenle Turkcell’i tebrik etmek isterim. Projenin baþarýya ulaþarak bu desteðin karþýlýðýný bulmasýný ve böylece iþ dünyasýndaki diðer aktörlere de örnek olmasýný dilerim.”

Turkcell-Türkiye Atletizm Federasyonu iþ birliði

Atletizm Federasyonu iþ birliði ile dünyada yalnýzca 9 örneði bulunan, sporcularýn performanslarýný artýrmaya yönelik Yüksek Performans Merkezi açýlacak. Turkcell’in öncülüðünde Ýzmir-Halkapýnar’da dünyanýn 10’uncu Yüksek Performans Merkezi ülkemize kazandýrýlacak. Projenin ilk safhasýnda Halkapýnar’da bulunan tesisler yenilenecek. Ýlerleyen süreçte, IAAF ile yapýlacak ortak çalýþmalarla Merkez, Dünya’daki tüm elit atletlere hizmet verebilecek bir yapýya kavuþturulacak.

Turkcell-Türkiye Yüzme Federasyonu iþ birliði

Turkcell’in desteði ile ülkemizdeki sporcu sayýsýnýn arttýrýlmasý ve performans istikrarý hedefleniyor. Ýstanbul 2020’nin amaçlandýðý anlaþmalar çerçevesinde, Türkiye Yüzme Federasyonu ile Michael Phelps’in antrenörü Bob Bowman’ýn yürüteceði projede ülkemize altyapýdan baþlayan kapsamlý bir yüzme sistemi kazandýrýlacak. Ýstanbul Tozkoparan Olimpik Havuzu’nun merkez olmak üzere Ankara, Trabzon, Kayseri, Samsun ve Mersin’de Bob Bowman eþliðinde çalýþmalar gerçekleþtirilecek.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende eskiden spor bölümünde okuyordum lise sondaydým akýllar bana iftýra atmýþtý akýllarda beni okuldan atmýþtý bunu anlayýnki okuldan atýlan örüncilerin çoðu belkide hepsi kimseleri olmamasýdýr türksel yüzmeyi destekliyor mesajýný okudumda eski anýlarýmý hatýrlattý bana yukardaki resimlere iyi bakýn insanlýðý görürsünüz yalnýþ anlamayý adminler küfürlü konuþmuyorum bundan sonrada hiç yazmayacam bende birgün süpor bölümüne gidiyordum yüzmeye katýlacaktým ama yükardaki resimdeki þahýslar ve ayný kaný taþýyanlar izin vermediler izin verseydi onlar o noktaya gelmezdi bunun için hep yerel insanlarý birbirine kýrdýrýr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri