REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
57 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cep telefonu ile yazılım atma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cep telefonu ile yazılım atma

Selam arkadaşlar ... benim evde pc'im yok yazılım atmak için makinamı devamlı işyerime taşıyorum bu da oldukça sıkıntılı bir iş...merak ettiğim şu artık cep telefonları ile yapılmayan şey kalmadı gibi ... hafızalarıda küçümsenemeyecek kadar büyük ... merak ettiğim şu acabağa makinalara cep telefonu ile yazılım yüklemek mümkünmü .. yani bunun bir örneği varmıdır ? olursa birçok kişi için can kurtaran olacağından eminim saygılar ....:45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ceptelefonuyla cıhaza yazılım atamasın ama laptopla atabılırsın gıtıgın yerde yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim loptopun bilg bence farkı yok .. ben sadece usb girişli cihazlarda olabileceğine ihtimal vermiştim sadece ... çünki yazılımın kapladığı 1 mp3 kadar bilem yer değil pc de .. uğraşılırsa yapılabilinir bence ... saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gibi konulara daha öncede şahit oldum fakat yapana raslanmadı arkadaşlar sanırım mümkün değil :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim kafama yattı..! :624ok:
    Bakarsınız belki birgün olur
    Saygılarımla :00000002:
    Konu yxsdf tarafından (27-10-2006 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir.
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Umarım olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selamlar!
    Teknolojide olmıyacak diye bir kavram yok.Kullanıcı alanları geniş bir kısma hitap ettiği için, GSM ve Bilgisayarlar çok hızlı gelişiyor. Uydu dünyasıda ileriki zaman diliminde bunu ele alıp çıkaracaktır. fazla bir zorluğu yok bence.Bekliyoruz.
    Saygı ve Sevgilerimle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olur arkadaşlar neden olmasın samsung modelleri artık çıktı tv gibi özellikleride çıkarttı. yakındır merak etmeyin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yakında oda olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olursa çoook iyi olur.teknoloji her geçen gün ilerliyor yakında oda olur umarım

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri