REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
57 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Cep telefonu ile yazılım atma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu atan arkadaş anlatsada cepten yazılım yüklemeyi bizde öğrensek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw arkadaşlar yapmayın bu kadar yaaaaaaaaaaaa
    bu kadar ciddiye almayın
    adam zaten yazılım atmıyorki tazılım !!! atıyor mesajını okursanız
    gülün geçin
    elinizi yormayın boşa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı syavuz2003 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw arkadaşlar yapmayın bu kadar yaaaaaaaaaaaa
    bu kadar ciddiye almayın
    adam zaten yazılım atmıyorki tazılım !!! atıyor mesajını okursanız
    gülün geçin
    elinizi yormayın boşa
    sevgili arkadasım ip ucunu iyi yakalamıssın yazılım atabilecek babagigit cıkmadı daha cünkü su anki telefonlarda o özellik yok bir kere rese 232 cıkışı nereye baglıyor her önüne gelen birseyler yazıyor bir iddayı ortaya attın mı ispatlayacak sın sayın arkadasım yinede herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben belki bir gün yaparım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şuanki imkanlar dahilinde araprogram olmadan cihaza *** dahi atamazsınız.Altı üstü 5dk sürmeyen bir güncelleme bu kadar zor mu yaws

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben wolkman ile atıyorum
    benim bir arkadaşım var oda mp3 çalar ile atıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben wolkman ile atıyorum
    benim bir arkadaşım var oda mp3 çalar ile atıyor
    oda bişeymi usta ben oltayla atanı bile gördüm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar baksanıza bi atıyom dedi ortalıktan kayboldu belki millet sırada beklio tlf yazılım attrrmak için arkadaşımız çok yoğun bi zahmet gösterip neyle attığını yazmıo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

9. 05-11-2006, 00:53

Sebep
    Lütfen mesajlarınıza dikkat ediniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunter100 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam arkadaşlar ... benim evde pc'im yok yazılım atmak için makinamı devamlı işyerime taşıyorum bu da oldukça sıkıntılı bir iş...merak ettiğim şu artık cep telefonları ile yapılmayan şey kalmadı gibi ... hafızalarıda küçümsenemeyecek kadar büyük ... merak ettiğim şu acabağa makinalara cep telefonu ile yazılım yüklemek mümkünmü .. yani bunun bir örneği varmıdır ? olursa birçok kişi için can kurtaran olacağından eminim saygılar ....:45: :45:

Arkadasim bu dediginiz suanda imkansiz gibi bisey eger ilerde bloutot destekleyen uydu cihazlari icat edilirse bu dedigin olabilir ama suan boyle bisey yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertan045 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olur arkadaşım neden olmasın cep telefonunla tazılım atabilirsin ben atıyorum
    hahahahhaha şakacııı senii...

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri