olmaz çünkü uydu arasına takılabilecek kablosu bile yok
olmaz çünkü uydu arasına takılabilecek kablosu bile yok
arkadaşlar peki at 1030 a usb girişinden yazılım atılırmı atılırsa nasıl
Şu atan arkadaş anlatsada cepten yazılım yüklemeyi bizde öğrensek.
Arkadaşlar,
Microsoft mobile windows ve symbian olmak üzere 2 telefon iletişim sistemi biliyorum. Duymuş olabilirsiniz. Kullanım ve özellikleri bilgisayara benziyor ve zaten kucuk birer işlemci ve depolama yerine sahipler.
Amatör Yol
kup 230 veya 300 gibi yazılım atarken kullandığımız programları eğer birisi bu iletişim sistemleri altında calışabilecek hale getirirse (hangi bilgisayar dili kulanılıyor bilmiyorum bu programlar için) ve telefonun belleği (SD kart vs) musait olur ise sadece bir kablo problemi kalır ki o da yazıcıoğlunda mutlaka halledilir. Neticede bu programlar bilgisayardaki bilgiyi (***) emu dediğimiz chipin uzerindeki şuraya götür ve kaydet programları.
Profesyonel yol
Kaon firmasına böyle bir ihtiyaç olduğu aktarılır.(Muhtemelen anlamayacaklardır bu ihtiyacın nedenini ama) Symbian ve/veya windows mobile sistemleri üzerinde çalışan kup programları yapabilirler veya yaptırabilirler.
Unutmamamız gereken bir şey de bu yazılımlar bizim için değil kaon servisleri ve belki satıcıları için hazırlanmış programlar. (Kaonun anlamama nedeni)
Bizlerde aslanlar gibi telefonumuz ile yazılım atabiliriz.
Aslında mantık olarak yapılamayacak bir şey değil. Ama tabiki deneyimli insanların yapması ve ona göre program yazılması lazım veya mevcut programların telefon iletişim sistemlerinde kullanılabilinir hale getirmek lazım.
Kısaca onyıl falan beklemeyiz bu iş için. İşi bilen birileri bir haftada çözer butun işi. Testleri filan ile birlikte.
saygılarımla
yaw arkadaşlar yapmayın bu kadar yaaaaaaaaaaaa
bu kadar ciddiye almayın
adam zaten yazılım atmıyorki tazılım !!! atıyor mesajını okursanız
gülün geçin
elinizi yormayın boşa
sevgili arkadasım ip ucunu iyi yakalamıssın yazılım atabilecek babagigit cıkmadı daha cünkü su anki telefonlarda o özellik yok bir kere rese 232 cıkışı nereye baglıyor her önüne gelen birseyler yazıyor bir iddayı ortaya attın mı ispatlayacak sın sayın arkadasım yinede herkese saygılar
Şuanki imkanlar dahilinde araprogram olmadan cihaza *** dahi atamazsınız.Altı üstü 5dk sürmeyen bir güncelleme bu kadar zor mu yaws![]()
ben wolkman ile atıyorum
benim bir arkadaşım var oda mp3 çalar ile atıyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri