REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
57 sonuçtan 51 ile 57 arası

Konu: Cep telefonu ile yazılım atma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadalar.bırakın cep telefononla atmayı.leptopta bıle atamıyorum.com cıkısı olmadıgından yazılımı atamıyorum.atan varsa banada soylesın.bızde yararlanalım.tsk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadalar.bırakın cep telefononla atmayı.leptopta bıle atamıyorum.com cıkısı olmadıgından yazılımı atamıyorum.atan varsa banada soylesın.bızde yararlanalım.tsk
    bir tane usb com cçevirici al. ayarlarını yap at.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok kısıye sordum uyum saglamıyor dıyorlar.bunun bı markası bır modelı var mı acaba tsk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaliteli olanı alcaksın yada lap topların yandan giriş yeri var oaraya takılan com kartları var onlar daha sağlıklı çalışıo ama biraz pahalıdır. Googlede ararttır çıkar. Usb com cevirici için aşağıdalinke bakabilirsin.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok tesekkur ederım arkadasım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Örnek; Sevgili İsa Yüksel'e veya Mach1'e imkan verin bakın nasıl oluyor.

Bir elektronik firmasına, akıl hocalığı yapsalar bu iş 1 ay sürmez.

Bırakın yazılım atmayı, sharing(paylaşım) bile yaparlar. Sonuçta var olan bir şeyi birleştirecekler. Yani yeni bir şey icat etmeyecekler.

Saygılarımla,

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim tavsiyemi deneyin teknolojinin önüne geçilmez bekleyip görün hazırlıklar başladı benden bu kadar

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri