REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
57 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Cep telefonu ile yazılım atma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım aklıma pda lar geldi bunlarda usb çıkışı oluyor ve rc232 dönüştürücü ile bunu denemek lazım .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olur arkadaşım neden olmasın cep telefonunla tazılım atabilirsin ben atıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertan045 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım olur demek ile olmuyor nasıl yaptığını anlat ve hangi cihazları kulandığını bizde öğrenelim burası forum bilgi paylaştıkca değerlidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertan045 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl atıyorsun rkadaşım bilgi verirmisin hangi telle yapıyorsun
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım atabilmesi için ona uygun rs232 kablo olması lazım receverlarda ne blutut nede kızılötesi var.merak ettim atan arkadaşımız nasıl atmış...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence olacağını sanmıyorum arkadaşlar. illaki bazı cihazlarda com çıkışı istiyor. ve telefondada olmadığından sıkıntı yani. ben bile diz üstü bilgisayarımda com çıkışım yokken problem yaşıyorum o yüzden telefondan zannetmiyorum ama yapan arkadaşlar varsa anlatsınlarda nasıl olduğunu merak ettim doğrusu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmaz çünkü uydu arasına takılabilecek kablosu bile yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar peki at 1030 a usb girişinden yazılım atılırmı atılırsa nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne attın beee hangı programla? hangı kabloyla? hangı yazılımı? hangı cıhaza?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olur arkadaşlar neden olmasın samsung modelleri artık çıktı tv gibi özellikleride çıkarttı. yakındır merak etmeyin.
    bence bu arkadaş çok iyi atıyor

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri