Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
61 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: El Clasico artık şifreli! NTV Spor Smart geliyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 El Clasico artık şifreli! NTV Spor Smart geliyor

D-Smart ve Doğuş Yayın Grubu, İspanya Ligi 'La Liga' ve 'Euroleague'i, yeni kanal NTV Spor Smart'tan yayınlayacak.

38 hafta süren La Liga’nın her hafta oynanan 10 maçından 8’i, Barcelona ve Real Madrid maçlarının tamamı, Euroleague maçları 2 yıl boyunca NTV Spor Smart kanalında olacak.

D-Smart CEO’su Ali Güven, D-Smart’ın Doğuş Holding ile yaptığı işbirliği sonucu D-Smart’ta temmuz ayında test, ağustosta ise Avrupa ligleri ile yayın hayatına başlayacak olan NTV Spor Smart kanalının hayata geçişi ile ilgili olarak, son dönemde D-Smart’ın yaptığı stratejik ortaklıklar ile öne çıktığını açıkladı. Güven, “Doğuş Grubu ile Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi, CNN TÜRK ile NBA gibi projelerle işbirliklerimiz başarılı şekilde devam ediyor. Şimdi Doğuş yayın grubu ile en büyük projelerinden birine daha imza atıyoruz.

Yayın hakları Doğuş grubuna ait olan La Liga, EuroLeague ve diğer spor programlarının hazırlanacağı NTV Spor Smart kanalını HD olarak 1.6 milyon D-Smart abonesine ek bir paket olarak sunacağız” dedi.

Doğuş Yayın Grubu CEO’su Cem Aydın , “Şampiyonlar Ligi ve UEFA ’dan sonra D-Smart ile yeni bir projeyi başlatıyoruz. NTV Spor, zengin içeriğinden yeni bir kanalın doğuşuna imza atıyor. Yayın hakları bizde olan bazı kıymetli spor içerikleri, sadece D-Smart’tan yayınlanacak bu yeni kanalımızda olacak. Bu işbirliğinin de güzel sonuçlar vereceğine inanıyorum” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bakalım digitürkteki yayın ne olacak. Bu arada digitürk bunun altında kalmaz sanmıyorum bakalım nasıl cevAp verecekler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her ne olursa olsun, sonuç bizim aleyhimize. Çocukluğumda GS-FB maçını bile TRT1 den izlerdik. Oysa şimdi her taraf paralı kanal doldu. "Bu işbirliğinin de güzel sonuçlar vereceğine inanıyorum" yerine "Bu işbirliğinin de güzel paralar getireceğine ve daha fazla yolacağımıza inanıyorum" deseymiş daha iyi olurmuş bence Birşeyden de para kazanmasınlar, günaha mı girecekler?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Vatron Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Her ne olursa olsun, sonuç bizim aleyhimize. Çocukluğumda GS-FB maçını bile TRT1 den izlerdik. Oysa şimdi her taraf paralı kanal doldu. "Bu işbirliğinin de güzel sonuçlar vereceğine inanıyorum" yerine "Bu işbirliğinin de güzel paralar getireceğine ve daha fazla yolacağımıza inanıyorum" deseymiş daha iyi olurmuş bence Birşeyden de para kazanmasınlar, günaha mı girecekler?
    aynen ya ozaman futbollu ne izlerdik be nerde o çoçukluğumuzdaki anlar... Tvler para kazandırmak asla maç için para vermem futbol eskiden bu yana açık olarak yayınlansaydı türkiyedeki futbol seven ve izleyen sayını şimdikinden daha fazla olur doğuş grubu gitti güle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EEEEEE şimdi ispanya ligi NTV Spor HD den izlenmiyecekmi.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    EEEEEE şimdi ispanya ligi NTV Spor HD den izlenmiyecekmi.?
    Evet izlenmeyecek. Çok büyük Gol yediniz varya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Benim için sorun değil tek sorun Artık Türkçe olarak izleyemeyecem o sorun işte.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim için sorun değil tek sorun Artık Türkçe olarak izleyemeyecem o sorun işte.
    Valla ben la liga da iki takım izlerim gerisi önemli değil.
    Real -Barça bunlarıda zaten jsc den izliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart iDman ve Aztv Yeter ...

Kendi uLkemde Adam Gibi Agız TadıyLa maÇ izLeyemiyorsam uLkemdeki Kanallarıda Protesto eder izLemem ... Ha Birde FazLası Var GeLecek Sene ŞampiyonLar Ligine 2 Takım GönderirSek ŞampiyonLar Ligini izLemekte Bizim iÇin HayaL oLucaktır ! D-Smart eLini Cebimden Çek !
    Konu heRqeLe tarafından (30-04-2013 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim içinde sıkıntı yok her iki platformada üyeyim

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri