Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
48 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: El Clasico artık şifreli! NTV Spor Smart geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepsi Idman TV'de bedava... Hem La Liga olmazsa NTV Spor o kadar çok izlenmez!

2. 01-05-2013, 11:38

3. 01-05-2013, 11:43

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ZEKİ62 lütfen saygı çerçevesinde paylaşım yapalım
    bayram kardeş saygısızlığım olmadı ki hiç ben yapınca ihtar aldık onu hatırlattım !
    xxman™ kardeşime .ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki anlamadığım sey ntvspor yayınına dewam edecekmi edecek ise neler yayınlayacak ve nasıl olcak??? çok karısacak galibaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bakican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki anlamadığım sey ntvspor yayınına dewam edecekmi edecek ise neler yayınlayacak ve nasıl olcak??? çok karısacak galibaa

DSMART resmi twitter hesabından yapılan paylaşım

Futbola doyacaksınız! İspanya Futbol Ligi La Liga’nın, her hafta oynanan 10 maçından 8’i naklen D-Smart NTV Spor Smart’ta sizlerle!

Avrupa basketbolunun zirvesi Euroleague, tüm maçlarıyla D-Smart NTV Spor Smart’ta basketbolseverlerle buluşuyor!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bayram kardeş saygısızlığım olmadı ki hiç ben yapınca ihtar aldık onu hatırlattım !
    xxman™ kardeşime .ok

Bana bir şey hatırlatmanıza gerek yok Volkan abi mesajımı silmeseydi ne demek istediğimi anlardınız. Olsun silmiş ama bende silinen mesajı tekrar size gösteriyorum buyurun okuyunda artık neyin ne olduğunu hatırlayın.

Ayrıyetten kendi mesajınıza bir bakın onlarıda ben işaretledim kırmızı yazıyla oradan bile ne demek istediğimi kendi sorunuzla yanıtladım.

Konu Hikmet™ tarafından (01-05-2013 Saat 17:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuya baglı ilerleyelim lütfen....

Ntv Spor HD İle Digitürk 25 Haziran 2013'e kadar anlaşmış. La Liga'nın HD yayın hakkı SD yayın hakkından farklı ücrette oluyormuş onu da Digitürk karşılamış.
    2 yıllık sözleşme bitince demek ki bu sefer de' D-Smart ile anlaştılar. Ama herhalde D-Smart daha fazla vererek ki öyle görünüyor macların HD kısmını değil komple yayın hakkını almış görünüyor.

VE ntvspor kanalına kızanlar DİKKAT le okuyunuz

Bir maçı Yayınlamak için önce maçın Yayın hakkını elinde tutan Şirkete para vermeniz gerekiyor...(yüzbinlerce EUR )

Bir maçı Uydudan yayınlamak için başka Uydulardan frekans kiralamanız lazım...( onbinlerce EUR -sadece 1 maç için )

Bir maçı yayınlamak için o maçı anlatacak Spiker lazım...( 1 tane Spiker ile koca kanal idare edilmez herhalde - 24 saat yayın var )

Yayınladığınız maçı başkaları bedavadan izlemesin diye bu Yayını Şifrelemeniz lazım...( Biss şifresi için Lisans anlaşması lazım )

Yayınlayacağınız maçın öncesinde, kendi kanalınızda bu maçın Reklamını yapmanız lazım... ( 10 saniyesi 5bin EUR - 10 kere versen 50bin EUR eder)

Bu maç için Reklam aldınız diyelim ama yukarıdaki masrafları çıkartmanız pek kolay değil...( çok meşhur Takımlar değilse )

Bu sadece 1 maç...Gerisini siz düşünün....Kanalda bir çok Spor Müsabakası yayınlıyorsunuz ( Atletizm, Voleybol, Basketbol , Boks v.s v.s )

Yaz yaz bitmez....Bu masraflar o kadar çok ki...

İşte siz diyorsunuz ki NTV Spor o paraları versin...biz hiç para vermeden bedavaya izleyelim..

Peki niye yapsın bunu NTVSpor veya d-smart ? Onu da söyleyin anlayalım ?

Konu bayram tv tarafından (04-05-2013 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu son acıklamalar ile tamamen umutlarımız ölmüş görünüyor tek bi isteğim var olmaz amaa bari sadece efes in macları acık olsun gerisinin bi değeri sadece efes maclarını izlesek yeterr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu bayram tv tarafından (01-06-2013 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karakutu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim içinde sıkıntı yok her iki platformada üyeyim
    maalesef 10 tl vererek dsmarttan izleyebilirsiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

jsc ye devam...

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri