Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
48 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: El Clasico artık şifreli! NTV Spor Smart geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence kimse "aaa bak La Liga D-Smart'ta sifreliymis" diye D-Smart aboneligi almaz. Adami zorla illegaliteye yöneltiyorlar NTV Spor o kadar da popüler olmayacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    D-Smart'ı sonuna kadar protesto ediyorum. Arkadaşlar Şampiyonlar ligi UEFA ligi vsvs bunlar için D-Smart'a para vermeyin. Bakın herkesin evinde internet var Alın free share özelikli next cihaz jsc lerden maçların ***fine bedava bakın şahsen ben öyle yapıyorum.
    Zaten bize başka seçenek bırakmıyolar üstat bana bu söylediğin yöntem hakkında bilgi veren forumda bi konu varsa yollarmısın jsc leri izlemek istiyorum.

3. 30-04-2013, 15:58

4. 30-04-2013, 16:16

Kullanıcı Bilgi Menüsü

card sharing ve hd sistemiyle yayın yapan al jazeera ve sky italya gibi kanallar perşembe gününe mi duruyorlar acaba..? al bir üyelik ve 3'ü birarada sıcak içecek,dalgana bak..! vatandaşı söğüşlemek isteyenler de bekleyip dursun..!

6. 30-04-2013, 19:38

Kullanıcı Bilgi Menüsü

küfür etmiyim ben neyse..

8. 30-04-2013, 21:33

9. 30-04-2013, 22:26

10. 30-04-2013, 22:30

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim yaptığım marka karalamak değil eleştiri yapmak. Elbette DİGİTURK'ude protesto ediyorum aylık 70 tl veriyorum İngiltere maçlarını izleyemiyorum neymiş efendim 9.99 tl Spor Extra pekti almam lazımmış. Zaten sözleşmem bitsin aboneliğimi daha uzatmayı planlamıyorum.

ah be nerde o günler be şifresiz avrupa maçları nerden çıkardılar şifre muhabbetini

ADMİNLERDEN ricam bu konun yeri dsmart destek bölümüdür lütfen konuyu gerekli yere taşıyınız
    Konu bayram tv tarafından (30-04-2013 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir.

12. 30-04-2013, 22:32

13. 30-04-2013, 22:39

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lütfen konularda firmalar ile ilgili mesaj yazarken yasal sorumluluk içindeki kelimeleri kullanalım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Lütfen konularda firmalar ile ilgili mesaj yazarken yasal sorumluluk içindeki kelimeleri kullanalım.

Yanlışlıkla ölçüyü biraz kaçırmışız abi. Kusura bakma. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadas ben anlayamıyorum bu işi bi turlu.. biz neden elelalim liglerini izlemek için para ödüyoruz hadi futbolu gectim dee basketboldan ne istiyorsunuz bi izlediğimiz euroleague var onuda şifreye sokacaklar sinleneceklerr. OLMAZ OLSUN BÖYLE ANTLASMA!!! biz ntvspor u ulaşılabilir olduğu için sevdik izledik ve benimsedik ama böyle yaparlarsa artık oda gözden düşerr..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ispanya liğinden bana ne izlemek icin d smart alacakmışız okadar kanal ne güne duruyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DSMART resmi twitter hesabından yapılan paylaşım

Futbola doyacaksınız! İspanya Futbol Ligi La Liga’nın, her hafta oynanan 10 maçından 8’i naklen D-Smart NTV Spor Smart’ta sizlerle!

Avrupa basketbolunun zirvesi Euroleague, tüm maçlarıyla D-Smart NTV Spor Smart’ta basketbolseverlerle buluşuyor!

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri