Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
61 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: El Clasico artık şifreli! NTV Spor Smart geliyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Lütfen konularda firmalar ile ilgili mesaj yazarken yasal sorumluluk içindeki kelimeleri kullanalım.

Yanlışlıkla ölçüyü biraz kaçırmışız abi. Kusura bakma. :45:

2. 01-05-2013, 11:38

3. 01-05-2013, 11:43

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ZEKİ62 lütfen saygı çerçevesinde paylaşım yapalım
    bayram kardeş saygısızlığım olmadı ki hiç ben yapınca ihtar aldık onu hatırlattım !
    xxman™ kardeşime .ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bayram kardeş saygısızlığım olmadı ki hiç ben yapınca ihtar aldık onu hatırlattım !
    xxman™ kardeşime .ok

Bana bir şey hatırlatmanıza gerek yok Volkan abi mesajımı silmeseydi ne demek istediğimi anlardınız. Olsun silmiş ama bende silinen mesajı tekrar size gösteriyorum buyurun okuyunda artık neyin ne olduğunu hatırlayın.

Ayrıyetten kendi mesajınıza bir bakın onlarıda ben işaretledim kırmızı yazıyla oradan bile ne demek istediğimi kendi sorunuzla yanıtladım.

Konu Hikmet™ tarafından (01-05-2013 Saat 17:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cevap: El Clasico artık şifreli! NTV Spor Smart geliyor

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yanlışlıkla ölçüyü biraz kaçırmışız abi. Kusura bakma. :45:

ya usta xxman™ : zekı62 hııı senı ihtar veriyorum ! diyordunuz demekki arada oluyor selametle ..:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri