cihaz sinyal var kanal bulmuyor no av veriyor no av hatası dosyaları yüklerken yazılımı yüklüyor flaşa geçerken bine yazıyor devam etmiyor yardım edin lütfan şimdiden teşk ederim
cihaz sinyal var kanal bulmuyor no av veriyor no av hatası dosyaları yüklerken yazılımı yüklüyor flaşa geçerken bine yazıyor devam etmiyor yardım edin lütfan şimdiden teşk ederim
sayın kardeşim yüklerken yazılım yüklüyor flaşa geçerken bine yazıyor kalıyor ilerlemiyor bunu anlatın lütfen teşk
cihazınızın modülü rd 2 mi rc 2mi buna dikkat edin yükleme yaparken
birde kup atsky ile rd2 / rc2 seninki hangisi ise ( ****** All 3599 boot conv ) dosyasını yüklersen kesin çözülür...
kardeşler anlatamıyormuyum acaba 1030 sky no av hatası var no av dosyayı cihaza yüklerken flaşa başladığında bine hatası veriyor bunu anlayan bir arkadaş yokmu yardım edin yazdığınızı açık anlatırsanız iyi olurne yapmam gerek
kardeş ben anlatamıyorum bugün herkes aynı dosyayı veriyor yardım eden yok verilen dosyayı yüklerken flaşa gelince sihaz önüne bine yazıyor kalıyor anlayanlardan yardın bekliyorum teşk
Original yazılım yuklediniz mi
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
2 Tane Konu AÇmiŞssiniz 2 Konu Olmadi 3konu.her Konuyu Cevaplamak Gİbİ LÜksÜmÜz Yok
Konu KapanmiŞtir..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri