REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny 1030 sky lütfen bakın yardım edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny 1030 sky lütfen bakın yardım edin

cihaz sinyal var kanal bulmuyor no av veriyor no av hatası dosyaları yüklerken yazılımı yüklüyor flaşa geçerken bine yazıyor devam etmiyor yardım edin lütfan şimdiden teşk ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazılımını yükleyin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. linkde gerekli dosya ve acıklamalar var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın kardeşim yüklerken yazılım yüklüyor flaşa geçerken bine yazıyor kalıyor ilerlemiyor bunu anlatın lütfen teşk

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazınızın modülü rd 2 mi rc 2mi buna dikkat edin yükleme yaparken

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde kup atsky ile rd2 / rc2 seninki hangisi ise ( ****** All 3599 boot conv ) dosyasını yüklersen kesin çözülür...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bana yardım bir kardeş yokmu 1030 sky

kardeşler anlatamıyormuyum acaba 1030 sky no av hatası var no av dosyayı cihaza yüklerken flaşa başladığında bine hatası veriyor bunu anlayan bir arkadaş yokmu yardım edin yazdığınızı açık anlatırsanız iyi olurne yapmam gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı market Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşler anlatamıyormuyum acaba 1030 sky no av hatası var no av dosyayı cihaza yüklerken flaşa başladığında bine hatası veriyor bunu anlayan bir arkadaş yokmu yardım edin yazdığınızı açık anlatırsanız iyi olurne yapmam gerek

arkadaşım verdiğim dosyayı yuklersen sorunun çözülür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş ben anlatamıyorum bugün herkes aynı dosyayı veriyor yardım eden yok verilen dosyayı yüklerken flaşa gelince sihaz önüne bine yazıyor kalıyor anlayanlardan yardın bekliyorum teşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Original yazılım yuklediniz mi
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 Tane Konu AÇmiŞssiniz 2 Konu Olmadi 3konu.her Konuyu Cevaplamak Gİbİ LÜksÜmÜz Yok

Konu KapanmiŞtir..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri