Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Mokur haklı:piyasada yaprak kıpırdamıyor.Bu doğru.Ama piyasayı canlandıracak şey yeni modeller değil,alım gücünün artırılmasıdır.Bu da maalesef vatandaşın değil,siyasi iktidarın elindedir.Kamu hizmetlerine,alımlarına %150 zam yapılırken emekli ve calışan kamu görevlisi ve işçilerinin ücretlerine ancak %5 zam yapılıyor.Geçim,öncelikli hedef oldu!...
sizi cook katıroum bey efendı mıllet ay sonuna nasıl getıreyıyım dıye ugrasıyor yenı model uydu cıkmıs tv cıkmıs kımsenın umrunda degıl o da ynı kanalı gösterıyo bu da ynı kaalı gösterıyor dıye özellıkle kırsal kesım de bır dunya tuplu tv var koylerde lcd tv alan kısı de sd uydu ıle ızlıyor tvyı 1600 hanelı koydeyım amtorce canak falan kuruyorum ılceden ılden getırler ben kuruyorum en ucuz cıhaz nerde herkez ondan getıyorıyo öncekı gıbı paranın degerı yok 5 tl 1 lıtre benzın hersey öyle adama elektrık fatrası gelmıs kullandıgı 40 lıra vergıler 50 lıra toplam 90 lıra hesap et sen mıllet alıs verıs yaparmı onu kısar bunu kısar ay sonuna getırmeyı calısır:49: