Merhaba saygı değer arkadaşlar arabada mp3 cd. olmadığı için arabanın içinde olan radyodan seyahat yaparken müzik dinlemek isterken, bazen bazı müzikler ruhumu bozuyor. adam gibi adam müzik çalınmıyor, her mikrofon tutanda şarkı söylemeyi beceriyor anlamına gelmez. evet şimdi esas konuya gelelim, arabaya bindim seyahat başladı radyoyu açıyorum, dandik dandik müzikler çıkıyor. özellikle devrimci şarkı dinlemeyi hiç sevmiyorum. ve ne zaman radyoyu açarsam karşımda mide bulantısı kadar kötü şarkılar çıkıyor. evvela ferhat göçer ve ferhat tunç gibi. insanın moralını bozuyor ya. başta şarkı listesine ve şarkıcı ailesine bakalım.... seni andım çayı demledim. gel karpuz keselim. zehir istedim bal verdin. sabuha. ayağında kundura. ve son olarak bir çok sanatçıdan nefret ediyorum. özellikle asla asla hayatta dinlemek vede seslerini bile duymak istemeyeceğim şu ana iç aklıma gelen bir kaç sanatçı ismini yazıyım. küçük ibo. kader. ibrahim tatlıses. mahsun kırmıızıgül. özcan deniz. yıldız tilbe. alişan.aşık mahzuni şerif. fatih kısaparmak.ferhat göçer. ferhat tunç. vs. vs.....Arkadaşlar ulusal şarkılarımız yok. ayda yılda bir defa ya çaldı yada çalmadı. örneğin burası muştur gibi.ve klasik müzik hiç yok gibi çalınmıyor. bakalım bu durum ne zaman düzelecek, düzelecek gibide değil aslında ama neyse. yukarıda isimleri yazdıkları için belki bana aranızda kızan olacak. kimse kusuruma bakmasın lütfen ben fasülyeyi çok severim, ama fasülye beni sevmeyebilir. selametle.
Yer imleri