REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Next 8000 C xam plus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Next 8000 C xam plus

selam next 8000 x cam plus var ne yaptiysam olmuyor basina gelen varsa yardim lütfen türk sat ve hotbird aratiyorum okey ama astra 19 u aratmaya basladimmi bir müddet sonra resiver kitleniyor yesil bir ekran cikiyor arkadan acip kapatiyom bir kac kanal kaydediyor amma hic bir türlü tam sat aramiyor neden olabilir acaba basina gelen varsa yazsin lütfen simdiden tesekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Original yazılım attıktan sonra birde öyle deneyin genelde bu cihazlarda bu arızalar malesef olmaktadır.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

orjinal yazilimi nerden bulabilirim yardimci olurmusun tesekkürler hizli cevabin icin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tsk bu yazilimi yükledim yine aynisi sadece astra19 u aramiyir kitleniyor neden oldugunu halen cözemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı delikanli32 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tsk bu yazilimi yükledim yine aynisi sadece astra19 u aramiyir kitleniyor neden oldugunu halen cözemedim
    Cihaza yazılım yukledikten sonra RESET cektinizmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hem yüklemeden reset hem yükledikden sonra reset
    yinede olmuyor kitleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı delikanli32 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hem yüklemeden reset hem yükledikden sonra reset
    yinede olmuyor kitleniyor
    Malesef 2 msj öncesi dedigim gibi bu cihazlarda genel arıza durumu bu.Kilitlenme olayı next 8000 serisinde malesefki var. size bir öneri söyleyeyim astra uydusunu ararken hangi tp de kilitleniyorsa o tp yi silin bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Next 8000 XCam larda kilitlenme sorunu bir türlü çözülemedi.Serkan Yılmaz dediği gibi en iyi çözüm makina hangi tp frekansında kilitlenme yapıyorsa silmeniz gerekir.Makinanızda tp frekans listesi dolmuşta olabilir.Sinyal olmayan tp leri siliniz.Birde bu şekilde deneyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm cok tuaf makina bu next 8000 xcam plus netzwerk acikken yapiyor netzwerk kapattim halloldu cok tuaf buna bi care yokmu ayaryerinden arka resim degistiryorum kitleniyor ne yapsan kilitleniyor önce next 8000 x cam vardi daha iyiydi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri