REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 87000cı 9400vcı yardım E06

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 87000cı 9400vcı yardım E06

:v6cry: arkadaşlar 87000cı,yı 9400vcı yaptım uydudan güncelleme yaptıktan sonra hiçbir yazılım atamıyorum E06 hatası veriyor neyapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konuya bakınız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sunar06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :v6cry: arkadaşlar 87000cı,yı 9400vcı yaptım uydudan güncelleme yaptıktan sonra hiçbir yazılım atamıyorum E06 hatası veriyor neyapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
    E06 hatası yalnış yazılım yükleniyor demek oluyor doğru yazılımı yüklet o hatayı vermez 9400vci yazılımını yükletebilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sunar06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gm 9400Vcı larda uydudan güncelleme özellikli yazılım yok.Cihazınıza Gm 59000 CI yazılımı yüklemeşsiniz.Çihazınıza dönüşüm yazılımı atarak 9400VCI yazılımına dönüştürün.daha sonra cihazınıza Gm 9400Vcı yazılımı yükleyebilirsiniz.Bu linke Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .bu yazılımı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart teşekkür

sorun tamam teşekkürler bomba gibi oldu:28:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri