BEN DEGİL aziz yıldırım bile kabul etmiyor futbolda başarı yoksa gerisi booşş
bu konu hakkında bir daha yazmıyorum konu saçma sapan yerlere gelmemesi için şu gerçektir gs olmazsa fb önemi yoktur fb olmazsa gs bir önemi yoktur bunu anlayın
BEN DEGİL aziz yıldırım bile kabul etmiyor futbolda başarı yoksa gerisi booşşBenim için takım bir bütündür yarım hatta çeyrek değildir. Başkaları için Futbol önemli olurken benim içinde diğer branşlar önemlidir. Engelli vatandaşlarımızı canı gönülden tebrik ederim Avrupa şampiyonluğu için. Ama siz kalmış bana imzanızdaki yazıyla övünürsünüz ama gerçekleri birtürlü kabul etmessiniz banane bağdat caddesine çıkmıyorlarsa napıyım keşke istanbulda ben olsaydımda bağdat caddesinde bütün branştaki şampiyonluğumuzda tek ben kutlasaydım o bile bana yeter. Ben bu saatten sonra artık size bir şey diyemem çünki siz GALATASAY'lılar hep böylesiniz kardeşimden biliyorum o bile kabullenmiyor gerçekleri varsın sizde kabullenmeyin.
bu konu hakkında bir daha yazmıyorum konu saçma sapan yerlere gelmemesi için şu gerçektir gs olmazsa fb önemi yoktur fb olmazsa gs bir önemi yoktur bunu anlayın
Konu bayram tv tarafından (06-05-2013 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri