REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: İstanbul'da iki sinemaya şok baskın !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İstanbul'da iki sinemaya şok baskın !

Polis bastı, ışıklar açıldı.. Onlarca kişi uygunsuz biçimde yakalandı !

İstanbul’da 2 sinema salonuna yapılan operasyonda *** ilişkiye girdikleri belirlenen 60 kişi gözaltına alındı.

İstanbul’un Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde bulunan 2 ayrı sinemada **** içerikli filmlerin oynatıldığı ve sinemaya gidenlerin *** ilişki yaşadığı ihbarı üzerine Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polis, ihbarların doğru olup olmadığını belirlemek için her iki sinemaya bilet alarak izleyici gibi girdi. Sinemaya giren sivil polislerin dışında operasyona katılacak olan ekipler de sinemaya yakın bir noktada mevzilendi. **** filmi oynatılan 2 sinemada da film izleyen polis memurlarına yanaşan bazı kişilerin *** ilişki teklifinde bulunması üzerine operasyon için düğmeye basıldı.

Dışarıdaki ekibin uyarılmasıyla harekete geçen polis, bir anda sinemaya girerek tüm ışıkların açılmasını, filmlerinse durdurulmasını istedi. İçerde izleyici gibi bulunan ve dışarıdan operasyonu gerçekleştiren ekipler ışıklar açıldığında birçok kişiyi uygunsuz biçimde yakaladı.

YABANCILAR DA VAR

2 ayrı sinemaya düzenlenen **** operasyonunda biri Meksikalı biri Alman uyruklu 60 kişi polis tarafından ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Sinemada *** ilişki yaşadıkları tespit edilen 60 kişiye fuhuş yapmak suçundan polis tarafından işlem yapıldı. Polis, gözaltına alınanların ve operasyon düzenlenen 2 sinemanın isimlerini açıklamadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamlar hasta *** isen gitsin aklı başında yaşına başına uygun *** arkadaş bulsun ya bir otel odasına kapatsınlar kendilerin yada birinin evine gitsinler. ihtirasın sonu böyle yanlış yerde alem yapıyorlar. Arkadaşlar dünya genelinde bu *** erkekler çoğunluklu oldu bilginiz olsun. özellikle ispanya yarısı ***. hayret bişey ya ne oluyor bu insanlara yatıp kalkıp lipido hormonu alıyorlar herhalde.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vahim bir durum ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünyanın çivisi çıkmış yahu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cevaplarınız nerde ya burda sinema sahipleri hayat kadınları bilirsiniz ya şimdi konuyu doğru yazarsak yahudilere gidiyor şimdi hayat kadınları ne yapacak iş yok yemek yok aç açıkta kalırsın bu insanları bu hale getireni suçlayacaksın kim belli üstler sinemacı üsler o kadınları tuutyor parayla sinemadan çok para kazansın diye yapıyor doğuyu bilirsiniz şuan doğu egeden marmaradan daha zengindir bunları kim yapıyor sorun kendinize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cevaplarınız nerde ya burda sinema sahipleri hayat kadınları bilirsiniz ya şimdi konuyu doğru yazarsak yahudilere gidiyor şimdi hayat kadınları ne yapacak iş yok yemek yok aç açıkta kalırsın bu insanları bu hale getireni suçlayacaksın kim belli üstler sinemacı üsler o kadınları tuutyor parayla sinemadan çok para kazansın diye yapıyor doğuyu bilirsiniz şuan doğu egeden marmaradan daha zengindir bunları kim yapıyor sorun kendinize
    Yine yanlış anlamışssın forum sansurlermiş**** Bu kelimeleri bunu yapan hayat kadınları değilki G-aylar yapmış bu olayları entresan durum işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yine yanlış anlamışssın forum sansurlermiş**** Bu kelimeleri bunu yapan hayat kadınları değilki G-aylar yapmış bu olayları entresan durum işte
    şuan müsaat değilim bu tür cevap vermeyecektim elektronik tamiratı yapıyorum
    bi baktım mesajın gözüme çarptı yine yalnış anlamışsın yazısı vaktim yok tek birşey yazacam ha *** ha kadın ne farkeder ikiside insan değilmi **** para için çalışır hade herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hergeçen gün bilinmez yöne dogru gidiyoruz batıya ayak uydurmaya devam ediyoruz biden sonraki nesil kimbilir ne olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yuh be tam reziillik varya, bu haberi ilk bir haber sitesinde okudum ve yok artık dedim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri