REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Medialink Black Panther'e hangi yazılamları atabiliriz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Malesef atamıyorsunuz atlanta hdboxile aynı gorunume sahip olmasına ragmen yazılımları uymuyor.Belkide uyuyordur ama el altında dosyaları vermek istemiyor olabilirler
    ttmm orginal yazılımını bulamazmıyım (yazılım attım ip tv geldi ama görüntü kalitesi kötü ve orginal yazılımını yedeklememiştim şimdide orginal yazılımını arıyorum şimdide ama bulmadım malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı taraftar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ttmm orginal yazılımını bulamazmıyım (yazılım attım ip tv geldi ama görüntü kalitesi kötü ve orginal yazılımını yedeklememiştim şimdide orginal yazılımını arıyorum şimdide ama bulmadım malesef
    Hangi sürüm lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hangi sürüm lazım
    Medialink Black Panther in orginal yazılımı lazım ve fark edermi hangi sürüm oldugu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı taraftar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Medialink Black Panther in orginal yazılımı lazım ve fark edermi hangi sürüm oldugu
    Hocam Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. butun versiyonlar var medialink pantere ait

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. butun versiyonlar var medialink pantere ait
    ordakileri denedim yükleme başarısız diyor ( benimki 1modul girişi ve bir kart girişli olandan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ordakileri denedim yükleme başarısız diyor ( benimki 1modul girişi ve bir kart girişli olandan
    Sen buraya bak o zaman Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri