Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: BTK firmalarýn býktýran mesajlarýna çareyi buldu!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart BTK firmalarýn býktýran mesajlarýna çareyi buldu!

Ýstenmeyen SMS'ler tek tuþla engellenecek!

Firmalarýn cep telefonu abonelerine direkt olarak gönderdiði ‘býktýran’ reklam mesajlarýna, tek tuþ engeli geliyor.
    BTK Baþkaný Acarer’in verdiði müjdeye göre Meclis gündemindeki tasarý yasalaþýrsa, artýk istemediðiniz mesajlarý bir daha görmeyeceksiniz Cep telefonu kullanýcýlarýnýn sýkça baþýný aðrýtan istenmeyen kýsa mesajlar (SMS), abonelere sunulan tek seçenekle çözülecek.
    Þu anda Meclis Genel Kurulu'nda bulunan elektronik ticaretle ilgili kanun tasarýsýnda yer alan düzenleme ile kullanýcýlar almak istemedikleri SMS'lerle karþýlaþýnca, karþýlarýna çýkacak "Bu kaynaktan/numaradan SMS almak istemiyorum" kutucuðunu iþaretleyebilecek.
    Ýzinli pazarlamayý da kapsayan yasa tararýsýyla ilgili olarak Sanayi Bakanlýðý'nýn ilgili taraflardan görüþ aldýðýný belirten Bilgi Teknolojileri ve Ýletiþim Kurumu (BTK) Baþkaný Tayfun Acarer, "Biz de SMS konusunda sistemin nasýl iþleyebileceði konusunda görüþümüzü bildirdik. Eðer tasarý þu anki haliyle yasalaþýrsa, size bir SMS geldiðinde, ‘Bunu istemiyorum’ diye iþaretleyebileceksiniz. Bu þekilde karþýsýna çýkan kutucuðu iþaretlediðiniz zaman artýk size o numaradan SMS gelmeyecek" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Vallha býktým ya birde sesli mesaj býrakýyorlar insan haliyle merak edip bakýyor.. mesajý dinliyorsun yok gergadan boynuzu yok bilmemne ismi aklýma gelmeyen birsürü abuk sabuk mesajlar..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýyiki bana böyle mesajlar gelmiyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

emegine saðlýk .....eyvallah....hoca........

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri