REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fenerbahçe'de devrim!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Fenerbahçe'de devrim!

1) YILDIRIM’DAN KONGRE KARARI
    Daha önce Haziran ayında bir kongre yapıp yönetimini güçlendirmeyi planlayan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın o kongrede ‘Yoruldum’ diyerek çekilmesi söz konusu...

2) ALİ KOÇ’A KARŞI M.ALİ AYDINLAR
    Yıldırım’ın halefi olarak görülen isim Ali Koç... Koç’un Haziran ayında başkanlık için “Varım” diyeceği, hatta kongrenin Ali Koç-Aydınlar yarışına sahne olacağı iddia ediliyor.

3) AYKUT KOCAMAN’DAN VEDA
    Sezon ortasında istifasını geri alırken, “3 kupa alsam da yıl sonunda bırakırım” diyen teknik direktör Kocaman da veda ediyor. Tecrübeli hocaya Fransızlar ve Almanlar talip.

---Bu iddialar çok konuşulur...:49:

ama önce ..3. kupa dan TENEKE dedikleri ve 28 yıldır alamadıkları TENEKE KUPA sonra 12 MAYIS daki GS derbisini almak mış ? (kehkeeehhkehh)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlısı olsun Artık değişim zamanı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uh... I'm new... can somebody tell me what I can see/download here?!?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bir G.S lı olarak 2-3 sene daha kalmalarını isterim açıkçası.bu anlayışla devam ederlerse 2-3 sene sonra galatasaray ı yakalamaları mümkün olmaz çünkü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten Aziz yıldırım yaptığı açıklamada 2 yıl daha görev sürem var ben ve Aykut Kocaman görevimizin başında olacağız ben gitmedikçe hocamda gitmiycek daha dün gelecek sezon için alınmasını istediği futbolcu listesini bana verdi
    Etrafta çok şeyler yazılıp çiziliyor ama bu konuyla ilgili genel açıklamayı mali kongrede konuşacağım dedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart UEFA'dan F.Bahçe'ye ceza

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1) YILDIRIM’DAN KONGRE KARARI
    Daha önce Haziran ayında bir kongre yapıp yönetimini güçlendirmeyi planlayan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın o kongrede ‘Yoruldum’ diyerek çekilmesi söz konusu...

2) ALİ KOÇ’A KARŞI M.ALİ AYDINLAR
    Yıldırım’ın halefi olarak görülen isim Ali Koç... Koç’un Haziran ayında başkanlık için “Varım” diyeceği, hatta kongrenin Ali Koç-Aydınlar yarışına sahne olacağı iddia ediliyor.

3) AYKUT KOCAMAN’DAN VEDA
    Sezon ortasında istifasını geri alırken, “3 kupa alsam da yıl sonunda bırakırım” diyen teknik direktör Kocaman da veda ediyor. Tecrübeli hocaya Fransızlar ve Almanlar talip.

---Bu iddialar çok konuşulur...:49:

ama önce ..3. kupa dan TENEKE dedikleri ve 28 yıldır alamadıkları TENEKE KUPA sonra 12 MAYIS daki GS derbisini almak mış ? (kehkeeehhkehh)

UEFA'dan F.Bahçe'ye ceza

“UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, 19 Nisan 2013 tarihinde yaptığı toplantıyla, 7 Mart 2013 tarihinde deplasmanda oynanan Viltoria Plzen maçındaki taraftar olayları nedeniyle (Stadyumda yer alan Fenerbahçe taraftarlarının acil çıkış kapılarını açma yönündeki teşebbüsü), Kulübümüzün 10.000 Avro para cezasına çarptırılmasına karar vermiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmişi unutmayın galatasaray şampiyon olmuştu yine aziz cik istafa etti gündem degişince geri geldi yine aynı taktikler yemezler amaç galatasarayın manşetlerde yer alan şampiyonluk konularını ben gidiyorum deyip konu degişsin sonra çok istediler de geri geldim beh yerseniz
    aglama aglama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl özhan canaydın gsye birşey veremediğse aziz yıldırımda fbye birşey veremedii, değişim şart, volkan dahi bütün oyuncular gönderilmeli, sürekli ve istikrarlı bir takım olmalı, ben fbli değilim ama bu adamlarla bu iş olmaz, fbye sözü dinlenen başkan ve teknik direktörün olması lazım, alev olabilir mesala yardımcı antrönör,
    Konu soner_35 tarafından (09-05-2013 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana gore bu iddialar tiriviri fasafiso ayni tencere kapak devam edecekler
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri