Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: fransız kanalları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fransız kanalları

mrb iyi çalışmalar fransız kanallarını izlemek istiyorum cihazım dm 500 serverım saglam mevcut frekans ve uydu isimleriyle yardımcı olursanız sevinirim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkansgrl Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb iyi çalışmalar fransız kanallarını izlemek istiyorum cihazım dm 500 serverım saglam mevcut frekans ve uydu isimleriyle yardımcı olursanız sevinirim..
    (19.2°E) Astra uydusundan fransız kanallarını izleyebilirsiniz

Burdan kanalları inceleyebilirsiniz : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler ama bunları kısmen hd li sanırım astraya bakan anten var amma bu kadar gelmiyor... daha fazla bilgi gerek bana hotbırd da gecen sene cok iyi izliyordum bu sene o kanallar yok bu 11681 miydi 11661 miydi cine max filanlar vardı ab sat onlar yok olmuş hotbırdda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkansgrl Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tesekkurler ama bunları kısmen hd li sanırım astraya bakan anten var amma bu kadar gelmiyor... daha fazla bilgi gerek bana hotbırd da gecen sene cok iyi izliyordum bu sene o kanallar yok bu 11681 miydi 11661 miydi cine max filanlar vardı ab sat onlar yok olmuş hotbırdda
    Evet kanalların çoğu DVBS2 yakında hepsi geçerse şaşırmam.. yeni cihaz alma vaktiniz gelmiş sanırım başka türlü seyretme imkanınız yok.. Hotbird veya Astra fark etmez..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurlerr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

(astra19 uydusndan ) izleyebilrsin istedigin kalitedeki kanlları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

normal SD ve HD kannalları halen devam etmekdedir (astra19 uydusnda )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri