REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: hakan_77 / mehmet66 / lawük Süresiz Banlandınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hakan_77 / mehmet66 / lawük Süresiz Banlandınız...

Gerekçelerini siz biliyorsunuz banlandıgınız ekranda cıkacaktır.Lütfen mesajlarınızıdaki hedef alan cumlelerinizden artık vazgecin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Seni bir defa affettim. Anlayacağın dilde uyarımıda yaptım. Biz seni forumda tutmak için elimizden geleni yaptık.

Ancak sen kafandaki takıntıların nedeni ile bunların değerini bilmedin.. Süresiz olarak banlandın farklı bir bickle üye olma zaten olsan takıntıların nedeni ile birinci dakika kendini belli edersin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Seni bir defa affettim. Anlayacağın dilde uyarımıda yaptım. Biz seni forumda tutmak için elimizden geleni yaptık.

Ancak sen kafandaki takıntıların nedeni ile bunların değerini bilmedin.. Süresiz olarak banlandın farklı bir bickle üye olma zaten olsan takıntıların nedeni ile birinci dakika kendini belli edersin.

Alıntı mehmet66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aveadan uzak durun sakın sakın almayın bende kullanmıştım ama hep kazık bak sizleri uyaranlar oluyor bizde denedik çok para geliyor içlerinden en iyisi vodafon çünkü vodafon faturasız ve faturalı üyelerini düşünüyor ayırmıyordu şimdi oda diğer oparatörler gibi oldu çünkü sınırsız internet veriyordu faturasızlara şimdi bitek faturalılara veriyor insansınızya burdan belli oluyor belki beni tanımıyorsunuz ama doğruyu hep dile getirmeliyiz ben hakan_77 avatar üyeli şahıstım siyasi konuşmalarım nedeniyle bant olmuştum nedeni doğruyu yazmak aslında beni atmanın nedeni forma zarar edecektim çünkü doğru olursan yalnış olarak gösterilirsin yalnış olursan doğru olarak gösterileceksin bu durum cehennem ve cennetin var oluşun gerçeğidir ama arkadaşlar sözü uzatmiyim belkide bilmeyenler olur maddi imkanı olmayan var onlar için birkaç bilgi verecem internet hakkında
    internetleri bilirsiniz içlerinden en iyisi vodafon benim için oda diğer hatlardan farkı yok ama sizler için bakışınızda durum farklı olarabilir onun için
    vodafon interneti günlük mb internetinden tut 8gb kadar çıkıyor kota aslında kotameselisi para meselesidir kazıktır çünkü hiç öyle bilmeyin kota diye birşey yoktur kazıktır çünkü neden ben mersela 11 tl karşılığında 100mb kotalı internet alıyorum neden kotasında durmuyor sürekli 3mbps internete giriyorum hız düşmüyor neden sizde düşüyor çünkü kurbanlık kuzusünüzda ondan yahudi meselesi işte neyse arkadaşlar yahudilere laf atmayım forma yahudiler beni bantlar cittiyim kardeşler aklınızı kulanırsanız benim gibi insan olursanız sizde yahudilerin para kaynağı olmazsınız 8gb 80 tl vereceğinize 11 tl verip sınırsız internete sahip olursunuz hemde kota olmayacak saygılar servgiler müslümanların kafanı yahudi gruplarına kullandırtmayan kardeşlerimin gözlerinden öperim saygılar

Volkan abi resmen içinizi okumuş vallaha ben daha bir şey demiyorum ve Süresiz Sizi Banlıyorum.

Bu arada hatırlatıyım ben sizi banladım diye Yahudi olmadım Çok ŞÜKÜR MÜSLÜMANIM.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lawük Süresiz Banllandınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mehemed2 nickinizde banlandı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri