Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: dreambox 800 hd pvr çöktü.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart dreambox 800 hd pvr çöktü.

Merhaba arkadaþlar bana bir dreambox 800 hd pvr cihaz geldi. güncelleme tarihi 2010 gemini yüklü idi. bende forumdan son yazýlýmý indirip atayým dedim invalid hatasý verdi anladýðým kadarýyla cihazýn üzerindeki yazýlým çok eski sanýrým loaderde eski diye yazýlýmý almadý. neyse bende cihaza yanlýþlýkla sim 3 klon yazýlýmý atmýþým. ama bu sefer cihaz açmaz oldu ve sim 201 error falan yazmýþ cihazý nasýl ihya edebilirim.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cihazý hallettim arkadaþlar.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nasýl halletin onuda yazsaydýn abi iyi olurdu
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet iyi olurdu..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet usta cihazý halettim diyorsun iyi yöndemi kötü yöndemi halettin. bizimde bilgimiz olsun üstadým..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nasýl hallettiðini yazsan iyi olur arkadaþým merakla bekliyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Öncelikle cihazý iyi halden hallettim arkadaþlar. cihazýn ofd ekranýna baktým. sunray sunshine site adresini yazmýþ, bende netten o sayfayý açtým, cihazýn ofd'esinde sim201 yazmýþtý bilginiz olsun bende sim201-ssl82-20110423 nolu dosyayý bilgisayarýma indirdim. sonra buraya dikkat DreamUP_1_3_3_9 programla ve rs232 kablosu ile dosyayý klasör içinden açtým yükledim, yükleme sonunda fail hatasý aldým. yanii DreamUP_1_3_3_9 programý içinde olan flash yazýsý etkin olmadý, bu hata win7 sisteminde baþýma çok geldi diye, bende DreamUP_1_3_3_9 programýný direk masa üstüne taþýdým. sonra sim201-ssl82-20110423 olan dosyayý baþarýyla DreamUP_1_3_3_9 programý ile yüklemeyi baþardým. cihazýn ön panelinde ip adresi belirlendi. bende hemen DreamUP_1_3_3_9 programýný kapattým. ve ie explorer sayfasý açýp ip nosunu yazdým. bir iki yazýlým denedim olmadý. versiyon hatasý verdi, en sonunda. TSimage-OE2.0_3.0 DM800HD imageyi indirip cihaza attým. sorunsuz yüklendi, cihazýn elektrik fiþini çekip biraz bekledim, sonra elektrik fiþini tekrar prize taktým cihazýn ön paneline heyecanla baktým cihaz boot yazdý ve tv. görüntü belirlendi, ohh düzeldi dedim. sonra türkçe dil seçeneðini kurdum ardýndan cccam. kurdum ve hepsi mükemmel çalýþtý sýkýntý yok. cihaz sahibine teslim edildi adamýn yüzü sonunda güldü. selametle arkadaþlar.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sonunda beklenen oldu, aliharbiye ustamýz. herþeyi anlattý....tebrikller ali abeyy

(espiri yanlýþ anlama ali abeyy.)
    Konu muslum-baba tarafýndan (11-05-2013 Saat 00:48 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ya müslüm-baba kardeþim sen bu mesajý ne zaman yazdýn burayada ben görmedim, iii tezahurat yapmýþsýn ya hoþuma gitti valla, teþekkür ederim.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ya müslüm-baba kardeþim sen bu mesajý ne zaman yazdýn burayada ben görmedim, iii tezahurat yapmýþsýn ya hoþuma gitti valla, teþekkür ederim.
    6 ay geçmiþ abiii....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri